Ennyire igénytelen és erkölcstelen pár nő hogy mondhatni alsóneműben megy ki az utcára?
Mert ezeket hölgynek nem hívnám ugyanis az alsóneműm szára hosszabb mint ezekneknek a bugyijaik amiben az utcán mutogatják magukat.
Íme pár példa, mire is gondolok.
[link] #imgrc=MluHofjXJtxq8M
Ennél van lejjebb is?
Hmmm...szerencsére vagy szerencsétlenségre (kinek mi) mindenki azt vesz fel, amit akar. Ezzel jó sok kellemes/kellemetlen/vicces/undorító pillanatot okozva a többieknek. Az igénytelen és erkölcstelen kifejezések szerintem hírből sem illenek a belinkelt képeken szereplő nőkre, de mint mindig...kinek mi...
Ha nem tetszik, ha felháborít, sőt, ha az őrületbe kerget is, ez van, és nem valószínű, hogy változni fog. És ha ez számodra, a te világodban, értékrendedben azt jeleni, hogy a nők igénytelenek és erkölcstelenek, akkor igen, a te világodban azok. De egyébként még az is meglehet, hogy csak te vagy túl prűd. Nem tudom, csak előfordulhat azért ez is.
#1 "Nem gondolod, hogy már nagyon idegesítőek az ilyen p@csagatyás kérdések. Kb. Te vagy az 1000. aki ezen kiakad."
Ez általában ugyanaz a gyerek, aki fent van vagy négy-öt regisztrációval és már ezredjére nyomatja, hogy micsoda erkölcsi fertő a mai öltözködés.
"Ezek mind megérdemlik, hogy inzultálják és erőszakolják őket."
Nem látod magad ilyenkor? Nem látod, hogyan válsz emberileg-erkölcsileg nullává egy ilyen mondat után? Nem, nem a sz.ros kis öltözékünktől vagyunk vagy nem vagyunk emberek, az csak a felszín. Hanem ettől. Hogy nincs olyan, hogy valaki megérdemli a megerőszakolást. Eszem megáll. És még te papolsz erkölcstelenségről. Tiszta szégyen vagy.
Én szoktam ömlengeni, hogy jajj beszóltak,utánnam fütyűltek,fogdostak a villamoson.
És a legjobb esetben meg is fenik őket.
Aztán még nekik áll feljebb!
Persze magába egy ilyen nő sem száll hogy esetleg ő maga váltotta ki a következményeket.
Úgy hogy drága 7-es elöszőr ezeken gondolkozz el és utánna az én lelkivilágomon.
8!
Igen? És egy férfit megverni csak mert a ruházkodása nem a mostani elvárt közé esik, az mi?
Ne védjük már ennyire a pitcsákat mintha ők lennének a megtestesült szűziességek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!