Lányok, akik vettek már bershkás vagy tallys (vagy mindkettő) bőrkabátot! Meddig bírta?
Ha mindkettőben vettetek már, akkor melyik bírta tovább? A tallysnél nektek is hosszabb a dereka,mint a bershkásnak?
Most mindkét boltban 9000 a legolcsóbb, de kicsit sajnálok rájuk ennyit. Tavasszal le szokták őket árazni?
Nekem a Tallyból van, 3,5 éve, én 11-12 ezerért vettem, semmi baja, pedig használva van/volt rendesen. Az enyémnek szerintem átlagos hossza van, ami magas derekú farmerral jól néz ki, takar egy keveset a derekából (a nadrág gombjának az alsó része látszik ki).
Tavasszal szoktak kabátokat akciózni, szóval van rá esély szerintem.
nekem a bershkásról kb 4 év után most kezdett el a nyakánál leperegni a műbőr, az is ilyen 9-10ezer volt úgyhogy egész jól bírta
összehasonlítási alapom nincs mert a tallyban sosem vásárolok, de nekem a bershkásom egész hosszú fazonú volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!