Miért van az, hogy tetszik egy ruha, de felveszem és a tükör előtt állva, magamra nézve az az érzésem, hogy ez baromira nem én vagyok? 😕
Figyelt kérdés
2020. szept. 11. 15:19
11/17 anonim válasza:
Tehát általánosságban nem hordasz nőies holmikat, de közben tetszene?
12/17 A kérdező kommentje:
#11 Igen! Szóval tetszene, így a boltban, ránézésre vagy képen, de felveszem és nem illik hozzám, nem a többi rajtam lévő ruhámhoz, hanem olyan idegen hozzám valamiért.
2020. szept. 13. 14:22
13/17 A kérdező kommentje:
De nem is fiús cuccokat hordok, csak inkább ilyen laza meg sportos, oké sportolok, de jó lenne néha tényleg egy spagettipántos egyberuha egy topánkával nyáron, a szokásos farmer térdnadrág, 3/4-es ujjú hétköznapi ing vagy sima póló és sportcipő helyett, de 1xűen nem én vagyok. De akkor miért tetszik?
2020. szept. 13. 14:25
14/17 A kérdező kommentje:
Jaj, amúgy köszönöm mindenkinek<3
2020. szept. 13. 14:26
15/17 anonim válasza:
Lehet hogy:
- nem illik az a nőies darab az éppen akkor viselt ruhadarabjaidhoz.
- vagy a számodra új, nőies darabnak a szabása nem előnyös számodra
- esetleg csak szokatlan. Ezen segít ha egyszer felveszed valami lényegtelen alkalomra pl élelmiszerboltba.
És következőleg már kényelmesen viseled, mert megszoktad és már nem feszengsz benne. Úgy értem hogy fel sem tűnik hogy "jaj, ez valami új"
16/17 A kérdező kommentje:
Az is zavar még, hogy ugye az utcán/boltban, ahol sok ember van, látják, hogy általában mit viselek, ha hirtelen teljesen más kategóriában látnak félek, hogy bámulnának vagy nem tudom, tényleg. Meg hát igen, nekem is fura, de még otthon is fura. Nem érzem, hogy önmagam lennék. Hjaj, nem tudom:D
Köszi mindenkinek💙
2020. szept. 13. 17:46
17/17 anonim válasza:
Akár pszichologushoz is mehetnél. Nem értek hozzá, de valami szociális szorongás féle is lehet. Szerintem ez maradt opció és az hogy boltozásnál szokod az új ruhát. Szerintem ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!