Pamut póló a legjobb vagy van már jobb anyag is?
Figyelt kérdés
2020. szept. 11. 10:17
1/12 anonim válasza:
A bambusz jobb. Antibakteriális, jobb a nedvszívó képessége és jobban szabályozza a hômérsékletet.
2/12 anonim válasza:
A pamut már zokniban sem jó így a nejlon kényelmesebb, ott vannak a sportruházatok.
3/12 A kérdező kommentje:
Régen a pamut volt az etalon, mondván az nem büdösödik stb, most hogyhogy a nejlon átvette a szerepet?
2020. szept. 11. 13:02
4/12 anonim válasza:
Kevert szálas 40% poliészter 60% pamut pólók a legjobbak
5/12 anonim válasza:
Nem igazán a nejlon a jó, hanem a modern sportruhák anyaga, amik az izzadságot elvezetik a levegőbe, ott úgy párolog el, hogy a póló sem ázik át, mint a pamut.
7/12 anonim válasza:
A pamut a legjobb az baromság
Tessék elfelejteni
8/12 anonim válasza:
Szia, sportoláűshoz kizárólag poliészter, azért mert kell az a feszülős hatás, amit a pamut nem tud. Ráadásul ha pamutban tornázol, az meleg érzetet ad és a nadrágod térde már egy tonától kipúposodik. Én poliészter edzőruhában tornázok, de hordani kizárólag 95%vagy afölötti pamut ruhát hordok a bőröm miatt, mert érzékeny bőrű vagyok. A pamutot tartom a legpuhább, legkellemesebb tapintású anyagnak. Az egyetlen gond a pamut ruhával, hogy nem tart sokáig, hamar nyúlik és bolyhosodik. Szépen kell gondozni, alacsony hőfokon mosni, kímélni, mert a tiszta pamut holmi mind nagyon drága. Egy tiszta pamutpulcsi 8000 Ft., egy felesbe műanyaggal kevert 4000 Ft. Nem véletlenül, mert szemétből van félig. A tapintása is más, télen nem ad semmi meleget. Előnye viszont, hogy még 5-10 évig is jó lesz rád. A pamutdolgokból sokat kell felhalmozni és váltogatni őket, így nagy ruhatárral nem állandó viseléssel sokáig bírják. A bambusz még amiről olvastam, hogy jó, de nekem az a bajom vele, hogy nem melegít, fényesebb, műanyagosabb a tapintása és azt nem szeretem. Azóta szép a bőröm és szinte sosem vagyok megfázva, mióta minden ruhám pamutra cseréltem.
9/12 anonim válasza:
ja azt elfelejtettem mondani, hogy egy h&m pamutanyag nem ugyanolyan mint az ázsia cennterben vett pamutpulcsi, hanem tartósabb. Nem mindegy a pamut kezelésének és felhazsnálásának módja sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!