Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, cicanaci ala milyen...

Lányok, cicanaci ala milyen bugyit vesztek fel?

Figyelt kérdés

Szeretnek abba jarni mert jo fenekem van es tetszik w fiuknak viszont a bugyivonalat meg a tevepatat elkerulnem ha lehet.

L16

2020. szept. 11. 01:25
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
87%
Az, hogy az ilyen a H&M-es meg NewYorker meg stb. gagyi divatáruházak stílusait követitek mindent elmond, persze ennyi idős gyerekeknél, mint ti még majdnem, hogy elfogadott a kuki-nuni mutogatás, de jó lenne, ha nem visszafelé fejlődnétek és kezdenétek nyitni affelé, hogy hamarosan majd ( bár ilyen gondolkodással kitudja mikor ) felnőttek lesztek, akiknek azért kellene, hogy legyen egy "komoly" megjelenése, esetetekben lányokből nőkké váljatok, de nem a 18 betöltése a kapu affelé, hanem az ilyen dolgok, hogy adok arra, hogy ne kirakatként öltözzek, az pedig, hogy van bőven ellenpélda az szomorú, de nem őket kellene követni.
2020. nov. 24. 09:52
 22/25 anonim ***** válasza:
0%
#21 milyen sokat tudsz a felnőtt nővéválásról és arról hogy nekünk kiket kéne követni annak ellenére,hogy a nevedben "Bence" szerepel. Te egy nagyon okos ember lehetsz, nem akarod ezeket az okosságokat magadnak megtartani azzal a szép alacsony százalékoddal együtt? Köszi puszi!
2020. nov. 24. 14:50
 23/25 anonim ***** válasza:
96%
Hát elvileg a nők ( legalábbis az én normalitásom az még az ) a férfiaknak szeretnének tetszeni és férfiként van véleményem, hogy mi az ami ízléses egy nőn és mi az ami nem. Segítek, ha nem vagy kíváncsi mások véleményére, akkor ne egy ilyen oldalon olvasgass, ami pont azért jött létre. Tudom, hogy az igazság fáj, de ha valaki beismeri ezeket és változtat azon nincs mit szégyellni, sőt az igen csak pozitív. Puszi !
2020. nov. 26. 09:40
 24/25 anonim ***** válasza:
78%
Igen, így van, a saját "ízlésednek" megfelelően. Tehát,ha jól értem, a Te normádhoz kell minden lánynak és nőnek igazodnia, úgy viselkednie ahogy te akarod? Paraszt.
2020. nov. 26. 16:33
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

Ne égesd magad, bár a korodbelieknél ez a mentalitás teljesen nomális.

Nem csak az én normalitásom volt vagy van, hogy a nők a férfiakhoz vonzódnak, nekik szeretnének tetszeni, hanem 1-2 ezer évig így volt ez, aztán manapság ez a "világ megérett a pusztulásra" dolog van sajnos. Az inteligenciád abból is látszik, hogy én nem sértegettelek, neked meg nem tetszik a véleményem aztán máris paraszt vagyok, de jó ezt betudom annak, hogy most leszel kamasz, egyszer mindenki átesik rajta, sőt sokan meg is ragadnak. xd Remélem, hogy majd azért idővel kitisztul nálad is a kép.

2020. nov. 26. 18:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!