Mi a legmenőbb márka most a fiatalok körében?
Figyelt kérdés
Cipőben, ruhában? A Tisza márka divat?2010. aug. 6. 13:42
1/18 anonim válasza:
converse mindenhol -.-
a Tisza szerintem nem,nagyon kevés emberen látok
de le kell sz_rni a divatot :D
2/18 anonim válasza:
Így van a Converse az nagyon nagy divat.:D
Na meg Vans, Supra, Dc, Ed Hardy, Dropdead.:D
3/18 anonim válasza:
véleményem szerint meg már az gáz, ha neked is conversed van. lenne rá pénzem, hogy vegyek egy baromijó converse csukát, de basszus minden második embernek olyan cipője van, aki velem szemben jön aaz utcán. szóval inkább vagy spórolok még, és veszek valami márkátlan de egyedi cipőt, vagy kidobom az pénzem havonta új, szintén márkátlan, olcsü vackokra. : DD
4/18 anonim válasza:
a denszerek converse-t hordanak meg ed hardy-t,am főleg a deszkás márkák DC,Etnies,Vans,ZooYork,Famous,Emerica,Supra,Osiris,DVS,Stereo Panda stb
5/18 anonim válasza:
Converse-.-, Vans, Keds, Gas, Tisza, Etnies, ZooYork
6/18 Zaemon válasza:
Nálam Tiszából csak a cipők jönnek be, de azok nagyon!
8/18 anonim válasza:
ABERCROMBIE
Zara, Bershka, Stradivarius, H und M
9/18 anonim válasza:
írtak itt olyanokat hogy csak na:D de sztem felvágnak.. nem vagyok ez a divatmajom, de sztem ez a New Yorker ez a Bershka, Zara van nagyon felkpava, cipőben meg igen a Converse...
10/18 anonim válasza:
Converse,Nike,Adidas,Puma,New Yorker stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!