Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Aki fázós és van bélelt, téli...

Aki fázós és van bélelt, téli nadrágja -> hol vetted a bélelt nadrágot, mennyibe került?

Figyelt kérdés

2020. szept. 7. 16:33
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

#9. Oké! Köszi!

#10. Köszi a tippeket!

2020. szept. 9. 21:47
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Hát az én férjemtől szerintem nincs fázósabb ember a földön, kb 6 éve meg fázott úgy a munkahelyén hogy azt hittem el is viszi. De ő azóta teljesen készen van a hidegtől. Ő is nagyon rétegesen öltözködik, a nagyon hidegben alulra veszi fel a vastag harisnyát, arra meg egy vastag plüss belsős leggingset, és arra veszi fel a vastag nadrágot, felül meg két hosszú ujjú bodyt vesz fel "ezt is én vettem neki, ezt nagyon szereti amúgy csak mellesleg mondom" és erre a pulóver és vagy munkás kabátot vagy mellényt, mikor mit. Mozogni nem a leg kényelmesebb de legalább így ki bírja a hideget. Remélem tudtam segíteni valamit is.
2020. szept. 18. 11:59
 13/18 A kérdező kommentje:

Hasonlóan én is, csak még a szobában is tripla réteg ruhát hordok, van, hogy kabátot is. Sapka, sál, kesztyű szintén (napközben is).

Sok réteg takaró alvás közben.

2020. szept. 18. 19:53
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Tudom milyen, át érzem! Az én életem már ilyenkor retteg az időjárástól, mikor kell neki két nadrág és társai. Szegény úgy sajnálom de erre nincs gyógyszer csak annyi hogy fel öltözim amennyire bír. Már lassan készítem neki a vastag rucikat.
2020. szept. 18. 21:15
 15/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az együttérzést, igazán kedves tőled! 🙏
2020. szept. 18. 21:30
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Nincs mit! Hidd el nálunk is minden év más és más! Egyik kicsit jobb másik kicsit szenvedősebb. De az biztos hogy nagyon nehéz lehet neked is! És sokszor az a leg dühitőbb, hogy nem tudol mit tenni ellene. Segítenél a másiknak csak nem nagyon tudol, amit meg még teszel érte néha meg kevés, pedig mindent meg teszel és ezt a másik is nagyon jól tudja. Na ez aztán tényleg nagyon dühitő dolog.
2020. szept. 18. 21:37
 17/18 A kérdező kommentje:

Te milyen kedves és figyelmes vagy. Nekem pl családtagom évekig el sem hitte, hogy ilyen bajom van. Pedig melegítő palackkal alszom.

Amúgy én még nem adtam fel, reménykedem a gyógyulásban. Párodnak is ezt kívánom, gyógyulást, jó egészséget!

Pl vérkeringést fokozó tornát szoktam csinálni. Érzem, hogy van javulás, pedig nem is olyan régóta végzem a gyakorlatokat.

Jó a párodnak, hogy ilyen empatikus, figyelmes társa van! Remélem, hogy nagy becsben tart téged!

2020. szept. 18. 22:10
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Igen, viszonozni szokta nekem. De van amiben meg ő törődik jobban velem, így ez természetesen kölcsönös dolog egymással.
2020. szept. 19. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!