A szüz lányok tényleg jobban szeretnek női boxert hordani?
Figyelt kérdés
2020. szept. 4. 08:01
3/8 anonim válasza:
Francia bugyira gondolsz? Én spec azért szerettem, mert többet takart.
4/8 anonim válasza:
Mi az a női boxer? Egyébként nem, mindenféle bugyim van nekem is, mást veszek fel alkalmi ruhához, mást szoknyához, nadrághoz, itthon, stb.
5/8 anonim válasza:
Hát jót nevettem. Attól függ, ki milyen alsót hord, hogy melyiket szereti, melyik kényelmes neki, milyen ruhát vesz fel éppen, van, akit az is befolyásol, hogy épp menstruál-e. De a szüzességnek, semmi köze nincs, hogy alsónemű típusához :D
6/8 anonim válasza:
Haha tiniként állatira tetszeni akartam, szóval csak tangát és két számal kisebb melltartót hordtam.
30 éves fejjel inkább már a minőség tetszik, meg hogy jó szabása legyen. Franciabugyim is van, brazil tanga is, a lényeg hogy jól álljon
7/8 anonim válasza:
Lehet, arra gondol, hogy akinek pasija van, az annak öltözködik, nem magának.
8/8 anonim válasza:
Nem a szűzek hordják hanem a homárkák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!