Milyen pizsit, alvósruhát viseltek most? És milyen színű?
Figyelt kérdés
Ha kort és nemet is írtok, megköszönöm :)2020. szept. 1. 21:18
41/48 anonim válasza:
Vékony lány vagyok, és egy fekete férfipólóban alszom. Másik pizsum meg világoskék, alsó-felső részes.
42/48 anonim válasza:
Piros pizsigatya fehér szivecskés mintával, hozzá egy fehér/fekete trikó és hozzá passzolós bundás zokni. Esetleg valami édes mintájú hálóing. 22L
44/48 anonim válasza:
Van néhány nyári lenge nadrágom, aminek olyan túl "otthoni" az anyaga, ezekhez pedig fekete spagettipántos felsőket, vagy színes pólókat hordok. Zokninak egy ilyen bokát nem szorító típus. Ha fázok, felkapok egy kockás len inget, ami semmihez sem megy mintában, de mindegy :D
45/48 anonim válasza:
Nekem nincs külön pizsamám, én általában bodyban alszom leggingsel, télen szoktam a leggingset le cserélni vastag pamut harisnyára. Én ezt szeretem.
48/48 anonim válasza:
fekete fehér csíkos trikó, és egy bő szárú, puha, világos türkizkék színű nadrág (de egyébként mindig más, általában oversized rövidujjúkban és valami bő nadrágban alszok)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!