Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Aki szokott 10cm+ magassarkút...

Aki szokott 10cm+ magassarkút hordani annak mi a véleménye róla?

Figyelt kérdés
2020. aug. 29. 15:30
 1/8 anonim ***** válasza:
Van egy 11 cm-es telitalpúm, ez még határeset. Más ilyen méretűt csak alkalmanként veszek fel (hétköznap meg alacsonyabban járok). Egyébként nem tartom biztonságosnak az ekkora magasságot, akármennyire is stabil(nak tűnik) a cipő.
2020. aug. 29. 15:54
 2/8 A kérdező kommentje:
Még sosem volt ekkora magassarkúm és gondolkoztam rajta, hogy ki kéne próbálni... Csak ha már vennék egyet akkor az utcára is kimennék benne néha. Kicsit félek, hogy az emberek furcsán néznékek. 22/L
2020. aug. 29. 15:59
 3/8 anonim ***** válasza:
72%

Hát az sem mindegy, hogy 11 vagy 15 centis, mindkettő 10+. 12 felett szerintem egyszerűen rbancos az összes cipő, nincs benne semmi buján szexi, semmi kifinomultság. De ez persze csak az én véleményem, ha valakinek tetszik, nem fogom ezért megszólni.

Vicces csak az, ha az illető nem tud benne menni, ami mondjuk ilyen magasság mellett nem könnyű. Akkor vedd fel, ha magabiztosan tudsz járni.

2020. aug. 29. 16:05
 4/8 anonim ***** válasza:

Nekem max. 10 cm-es tűsarkúim ill. vastagabb sarkúim vannak.

Imádom őket! Szexis, nőies és a ruhákhoz nélkülözhetetlenek.

2020. aug. 29. 16:35
 5/8 anonim ***** válasza:
75%

Nekem sok van, sot meg 10cm felett is. A legmagasabb amim van 13cm 🙃

Imadom a magassarkukat annak ellenere hogy egyszer bokatorest okoztak 🤪

2020. aug. 31. 09:42
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

A #3-as válaszolónak igaza van, 10 centi felett nagyjából exponenciálisan csökken a hordhatóság és az ízlésesség is. A 10-12 cm az még nagyjából elviselhető, persze nem mindennap, de egy-egy különlegesebb alkalmat végig lehet csinálni benne, és általában jól is néz ki. A 13-14 cm nekem már durva, abban már állni is nehéz, a járás pedig külön koncentrációt igényel, illetve kinézetre is már inkább természetellenes hatást kelt, nem szép szerintem. 15 cm-t vagy efelettit nem próbáltam soha, de nem is akarok, mert egyrészt kifejezetten rondák, másrészt ránézésre alkalmatlanok a közlekedésre.

Ja, végig platform nélküli sarokmagasságokról beszéltem. Platformmal értelemszerűen minden egyszerűbb, mert a platform magassága levonható a sarokból gyakorlatilag. Viszont a platformos cipők úgy általában rendkívül ízléstelenek szerintem, úgyhogy nagy ívben kerülöm őket.

2020. aug. 31. 12:26
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Előzőt még annyival egészíteném ki, hogy az ilyen 13-13-15 cm-es platformcipőknél már maga a platform is gyakran nagyon vastag és bár könnyebb benne járni, de veszélyesebb is, mert gyakorlatilag nem érzed rendesen a talajt. Pláne ha hepehupás. Egy ideig hordtam ilyen cipőket, de tényleg veszélyesnek tartom őket, a szépségük meg már relatív.
2020. aug. 31. 12:44
 8/8 Katona Dius ***** válasza:
68%

Én általában 12-14 centiseket hordok évek óta.

#3-assal nagyon egyet tudok érteni abban, hogy elég érdekes tud lenni, ha valaki nem tud benne menni.

Ha ki szeretnéd próbálni, nyugodtan, de előbb kisebb magasat vegyél, mert ha a laposhoz vagy szokva, akkor az a hirtelen +10 centi különbség nagyon fájdalmas lesz és nem is egészséges. Fájni fog a bokád, a térded, a vádlid és a combod is. Rosszabb esetben izomgörcs is lehet. Szépen lassan szokasd hozzá a lábad a magasabb és magasabb cipőkhöz, így nem lesz baj. :)

És előbb mindenképp rövidebb utakra vedd fel. Elmész a boltba pl.

De semmiképp se kezd azzal, hogy mondjuk felveszed egész napos munkára :D

Kb mire beérsz a munkahelyedre, ki akarod majd dobni a kukába szegény cipőt :D

2020. szept. 2. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!