Miért hiszik az emberek azt , hogy a 100% pamut pólók a legjobbak?
Figyelt kérdés
2020. aug. 29. 09:01
1/14 anonim válasza:
Mert régen azok voltak, és még nem mindenki tud azokról a modern alapanyagokról amelyek jobbak.
2/14 Ifj. Paprikás Csirke válasza:
Attól függ milyen célra - most járványhelyzetben mikor az emberek otthon dolgoznak és legfeljebb kutyát sétáltatni mozdulnak ki a lakásból aligha van kényelmesebb vagy jobb ár/érték arányú anyag. Persze a pamutnak is van kismillió fajtája meg szövési technikája, de a mi éghajlatunkra tökéletes általános viselet, ráadásul a hímzés és szitanyomás is alkalmassá teszi promóciós célokra - márpedig a tömegek valamiért imádnak ilyen feliratos pólókat viselni, függetlenül attól, hogy az van rajta, hogy "Betontransz" vagy hogy "Armani".
3/14 anonim válasza:
Nekem azert mert a muszalasoktol kipattog a borom
4/14 anonim válasza:
Mert ha leizzadok, akkor legalább nagyon büdös ne legyek...
Mi az, ami a pamuttól jobb?
5/14 A kérdező kommentje:
Pont hogy pamutba lesz büdös az ember
2020. aug. 29. 12:06
6/14 anonim válasza:
Érdekes, akkor fordítva vagyok összerakva...
7/14 A kérdező kommentje:
Pamut át ázik és magába szívja az izzadságot
2020. aug. 29. 13:02
8/14 anonim válasza:
Kérdéző!
A pamut kellemes viselet a nap során!
Akkor lesz benne büdös valaki, ha pamut pulcsiban áll neki edzeni, vagy ha igénytelen!
9/14 anonim válasza:
Nekem az egyetlen bajom a pamuttal, hogy nyúlik. Mármint nem úgy, hogy kinyúlik, aztán visszaugrik, hanem úgy marad. Volt egy itthoni pamutnadrágom, egyszer kellett csak leguggolni benne, ha felálltam, olyan volt, mint egy háremnadrág.
10/14 anonim válasza:
Szerintem a kérdező a pamutot keveri a gyapjúval... 😒
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!