Ha valaki suszternél cseréltetett már cipő talpat, az leírná hol és mennyiért csináltatta?
Figyelt kérdés
2020. aug. 24. 20:56
1/4 anonim válasza:
Egyszer, kb 15 éve, és baromira nem érte meg. Akkor volt valami 10.000 körül. Nem lesz ugyanolyan, mint volt; és igazából nem tudod előre milyen lesz.
2/4 A kérdező kommentje:
Ohh... :/
Köszönöm a választ.
Sajnos van olyan cipőm amit nagyon szeretek... de gyakorlatilag egy talpcsere árából (neten is 15-20-ért láttam) új bakancsot tudok venni :/
2020. aug. 24. 21:37
3/4 anonim válasza:
1 vagyok, nekem is azért csináltatta meg a férjem, mert nagyon szerettem azt a csizmát. De kicsit alacsonyabb lett utána a sarka, meg az orra alakja is más lett (ugye ahhoz a talphoz igazodott, ami volt a suszternek). Amúgy az elvégzett munka maga teljesen korrekt volt, kívülálló meg nem mondta volna, hogy ez nem a gyári talpa, de én utána már nem szerettem annyira szegény csizmit, nem is nagyon hordtam, csak 1x-2x :(
4/4 anonim válasza:
csongrád megyében tudok, ha az jó, kb 5-7 ezer volt egy pár talp? de megéri, minden cipőm kisszériás bőr darab, attól függ melyik talpat kell rávenni, öt-hat javítás annyiból, amennyiért az újat vehetném. na meg mert bőr, meg mert van egy járáshibám, sokkal jobban kopik a talpa mint a felseje, szívem se lenne kidobni a szinte új állapotú darabokat csak mert elfogyott a sarka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!