Ezen a linken *lent* eredeti Kånken termékeket árusítanak? A többi lent :)
Sziasztok! Eldöntöttem,hogy szeretnék venni túrázáshoz egy hátizsákot. Ezt az online boltot találtam a legmegbízhatóbbnak.
(Ez elsőre biztosan furcsának tűnik,hiszen ez a márka hazai online felülete,de mégis biztosra akarok menni.)
Az lenne a kérdésem,hogy eredeti termékeket árusítanak ebben a boltban?
Csatolt link:
Tapasztalatokat is szívesen olvasnék a termékek minőségéről,és a szállítás menetéről! A válaszokat nagyon szépen köszönöm előre is! :)
Kedves 2. válaszadó!
Nagyon szépen köszönöm a válaszod :)
Igazad van,lehet,hogy érdemesebb egy drágábba fektetnem,ami biztosan megfelel,és ami direkt kirándulás céljából készült. Rendszeresen túrázom(mondhatni hobby szerűen),de a táskákkal mindig meggyűlik a bajom(éppen nem kényelmes,vagy egy tucat zseb van benne...)és a barátaim ajánlották ezt a márkát nekem-többjüknek van hasonlója-pici,20 literes Kånken,mivel nem szoktunk messzire menni soha,és általában egy napra megyünk(amiről már én is sokat hallottam/olvastam,így kerültek a képbe a Kånken táskák-nem messze lakom az erdőségtől,és a hegyektől-amik bár kicsik,mégis viszonylag szuper árban vannak. A válaszod viszont rávilágított arra,hogy inkább egy olyanra kéne beruháznom,ami hosszú távon megéri)
Mégegyszer köszönöm a válaszodat! További szép napot :)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!