Hogy győzzem meg anyát arról hogy kidobjuk azt a nadrágot amit én utálok?
Nem tudom, mennyi fizetni valótok van, nekünk ennyi van, és mellette van kamatozó megtakarításunk, amiből többek közt a klíma beszerelést és hasonlót is fizetni tudjuk. De abból ruhát és ételt nem veszünk, hiszen nem arra van.
Lényeg a lényeg, a 280 + 160 ezer Ft bér nem sok, bár a témától ezzel eléggé elkanyarodtunk. Szerintem csak szimplán ne viseld azt a nadrágot, tedd el valahová, ahol nem látod. Nekem is volt annó egy csomó ruhám, amit tartogattam, aztán az egyetem alatt belement mind egy szemeteszsákba.
Milyen gyakori ez a nadrág téma? Nem lehet a szekrény mélyén hagyni és elfelejteni?
Ha édesanyád folyton ezzel piszkál nem a pénz az oka (még ha valóban nem is keresnek hű de sokat) , hanem a saját igaza. Ő kitalálta, hogy milyen csinos leszel benne és úgy kell lennie. Ha annyira a pénz számítana olyat vesz amiről tudja, hogy hordani fogja a gyereke. Tapasztalat, már felnőtt vagyok de édesanyámtól szoktam olyan dolgokat kapni néha ami nem teljesen a stílusom. Neki tetszik, megveszi, de nem szokta számon kérni hol van, vagy miért nem hordom rendszeresen. Amikor nem volt pénzünk nem vásárolt össze hülyeségeket csak azért mert neki tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!