Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy győzzem meg anyát arról...

Hogy győzzem meg anyát arról hogy kidobjuk azt a nadrágot amit én utálok?

Figyelt kérdés
Még tavaly vagy tavaly előtt vett nekem egy rózsaszín/nude színű farmert ami nekem nagyon nem tetszik, de mindig azt mondogatja hogy nem dobjuk ki mert én "vetettem".

2020. aug. 23. 14:08
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Hogy ne lenne pénze újra? Apumnak 280 ezer a fizetése neki meg 160 ezer, bőven van rá pénze
2020. aug. 24. 11:13
 12/17 anonim ***** válasza:
69%
Az nem sok pénz egyébként, nekünk csak a különféle fizetnivalók (mobilok, net, Netflix, tévé, közüzemi számlák, biztosítás autóra és lakásra, lakáshitel, lakástakarék, önkéntes nyugdíjpénztár, életbiztosítás, számlavezetés és még pár tucat más tétel) havi 310 ezret tesznek ki. Na most akkor marad 130 ezer minden másra, egy napra átlagosan 5 ezer Ft a kaja egy háromtagú családnak, az 1 hónapra 150 ezer Ft.
2020. aug. 24. 11:58
 13/17 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerint nekünk nincs annyi fizetni való mert szüleim most szereltettek be egy klímát:/
2020. aug. 24. 12:07
 14/17 anonim ***** válasza:
74%

Nem tudom, mennyi fizetni valótok van, nekünk ennyi van, és mellette van kamatozó megtakarításunk, amiből többek közt a klíma beszerelést és hasonlót is fizetni tudjuk. De abból ruhát és ételt nem veszünk, hiszen nem arra van.

Lényeg a lényeg, a 280 + 160 ezer Ft bér nem sok, bár a témától ezzel eléggé elkanyarodtunk. Szerintem csak szimplán ne viseld azt a nadrágot, tedd el valahová, ahol nem látod. Nekem is volt annó egy csomó ruhám, amit tartogattam, aztán az egyetem alatt belement mind egy szemeteszsákba.

2020. aug. 24. 12:14
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
13 Persze, mert tettek rá félre pénzt. Ugyanott tartasz akkor.
2020. aug. 24. 14:08
 16/17 anonim ***** válasza:
Ha a fazon tetszik,vegyél fekete ruha festéket.Ha festéd után se tetszik,rakd ki valahova a kuka tetejére,ahonnan anyukád nem tudja leszedni.
2020. aug. 24. 15:53
 17/17 anonim ***** válasza:

Milyen gyakori ez a nadrág téma? Nem lehet a szekrény mélyén hagyni és elfelejteni?

Ha édesanyád folyton ezzel piszkál nem a pénz az oka (még ha valóban nem is keresnek hű de sokat) , hanem a saját igaza. Ő kitalálta, hogy milyen csinos leszel benne és úgy kell lennie. Ha annyira a pénz számítana olyat vesz amiről tudja, hogy hordani fogja a gyereke. Tapasztalat, már felnőtt vagyok de édesanyámtól szoktam olyan dolgokat kapni néha ami nem teljesen a stílusom. Neki tetszik, megveszi, de nem szokta számon kérni hol van, vagy miért nem hordom rendszeresen. Amikor nem volt pénzünk nem vásárolt össze hülyeségeket csak azért mert neki tetszik.

2020. aug. 25. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!