Fiu vagyok. Baratnom megkert hogy hordjak tangákat. Szerintetek mennyire kényelmes?
Figyelt kérdés
2020. aug. 23. 00:38
A kérdező szavazást indított:
Nagyon
Is is
Kényelmetlen
Bevág de nem izzadsz
Tanga a legjobb
56 szavazat
1/22 anonim válasza:
már megbocsáss de nem lehetsz egy agybajnok ha te még keresgetsz is hogy hordj
barátnőd meg végképp
2/22 anonim válasza:
Szerintem vegyél egyet és majd meg tudod! Ha kényelmes akkor meg hord! És ne foglalkozz mások buta bu___s válaszaival. Mert biztos úgy is lesz itt olyan!
3/22 anonim válasza:
Megint itt a homár selejt gyerek akit minden héten megkér a "barátnője",hogy tangat hordjon😄
4/22 anonim válasza:
A párom egyszer viccből felvette az enyémet. Ő azt mondta, hogy amúgy nem rossz. Nem vág be (legalábbis ő nem azt a fazont próbálta fel), de a boxer kényelmesebb neki.
5/22 anonim válasza:
És megint itt egy golyóérett agyhalott igazi férfi a 3-as személyében aki ugrik az ilyen kérdésekre , de az ilyeneket valahogy át ugorja ahol kislányok férfi ruhában parádéznak.
Na itt is ugass getczi!
https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes_..
6/22 anonim válasza:
Biztos kényelmes ha megnézed a pitcsák valagába színte be van nőve..
7/22 anonim válasza:
Igen én igazi férfi vagyok nem járkálok harisnyában meg tangaba mint te😏
8/22 anonim válasza:
Óhh! Te igazi férfi. Elég szomorú,hogy csak egy férfi ruhától látszol annak.
Én harisnyában is maradok mert annak születtem.
9/22 anonim válasza:
Te harisnyában max egy elbaszot kislánynak nézzél ki😏
Deha annyira férfias vagy benne csapj ide képet róla ha mersz 😏😂
10/22 anonim válasza:
Ha már a másik miatt vesz fel valaki, akkor értelme max akkor lenne, ha legalább látszana, vagyis nem lenne felette nadrág, de gondolom nem erről van szó. Akkor meg minek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!