Utáljátok, mikor tátok tapad a gatya?
Figyelt kérdés
Mikor levetkőznétek, de a farmer úgy rá van tapadva a lábatokra, hogy úgy kell kihámozni magatokat belőle. Persze emiatt nem fogok bő gatyákat hordani. Csak érdekel, hogy más hogy van ezzel. Én utálom, hogy úgy kell lerugdosnom magamról. Főleg ilyen melegben, mikor kicsit izzad is a combom, térdhajlatom.2020. aug. 19. 21:35
1/5 anonim válasza:
Én is utálom, de a szépségért szenvedni kell ;)
2/5 anonim válasza:
Mivel kényelmetlen is és nevetséges is az a testhez tapadós szűk sz@r, eszemben nincs olyat hordani.
3/5 anonim válasza:
Hát ilyenkor eleve nem hordok farmert. Ha nincs meleg, akkor pedig szeretem a tapadós nacikat.
4/5 anonim válasza:
2vel nagyobb skinny-t hordok meg viszonylag feszes de könnyen lejön:D
5/5 anonim válasza:
Nem! Én csak olyanokat hordok kényelmes és szeretem érezni,hogy van rajtam valami.
F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!