Van itt olyan aki rendelt már a hellocipo.hu-ról? Megbízható oldal?
Úgy kaptok választ vagy pénzt vissza, ha bementek a Soroksári út 150 szám alá.Ott egy Magyar Parfüméria van, akik rögtön levédik magukat, hogy ők csak átvevőpont, maga a cipő Szegedről érkezik.(Vajon miért nem közvetlenül a megrendelőhöz?)
Itt jön az, hogy elkéred a számát és a nevét annak akié a cég, és felhívod.Ki fogja találni, hogy küldd vissza postán a cipőt, aztán majd ő visszautalja a pénzt, ebbe ne menj bele, hanem mondd meg, hogy számlát sem kaptál amire tudsz hivatkozni, úgyhogy szépen utalja vissza a pénzt.Nekem előre visszautalta.Persze ehhez kellett fenyegetőzni az átvevőponton rendőrséggel, meg egyebekkel.Az oldalukon nem véletlenül nincs telefonszám meg semmi, de ott az átvevőponton megadnak mindent.
En mar tobbszor is rendeltem onnan. Jol birjak a cipok es az ismeroseim nem is sejtik, hogy replikak. Szerintem nem gaz, ha replika, mert minosegileg nem az a kinai par ezer forintos fos amit sok oldalnal latni, es inkabb veszek 3 jo minosegu replika cipot 1 eredeti araert.
Egy cipovel volt problemam, mert egyel nagyobb meretet kuldtek. Irtam nekik emailt, es egy heten belul kicsereltek.
Szoval szerintem teljesen okes ez a weboldal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!