Replika cipőkről mit gondoltok?
Nem az olcsó fajtára gondolok, amiről egyből lejön, hogy hamisítvány pl. el van írva a márkanév, hanem amikkel csak annyi a bibi, hogy kicsit lejjebb/feljebb van a felirat vagy éppen nem úgy van elvarva egy szál.
Ezek már nem olyan olcsóak, ugyanolyan jó cipőt lehetne belőle venni, de mondjuk tetszik a mintája a drágábbnak és nem akarsz érte kiadni 500ezret ( linkelt cipő )
Szerintem egyáltalán, semmiből nem éri meg replikat venni. Vegyél olyan terméket, amire pénzed van, nem kell többnek látszani mások miatt.
Inkább vegyél jó minőségű, kevésbé márkás terméket, mint replikat ugyanannyiert. Cipőnel különösen fontos szerintem, hogy normális legyen a kialakítása és hosszútávon ne okozzon panaszokat.
Teljesen igaza van mindenkinek. Felejts el a replikát. Gáz. Amúgy sem másoknak veszed a dolgokat, hanem magadnak. Ha te tudod róla ,hogy replika, mivel vagy előrébb? Megőrülnék, ha tudnám, hogy kamu cucc van rajtam, még akkor is, ha 100%-ban úgy néz ki mint az eredeti.
A másik meg... Replika... Lehet szépíteni. Ugyan olyan hamisítvány mint a pár dolláros szarok. Csak kicsit pontosabb. Ennyi.
Ha valamiből nincs pénzed eredetire, nem kell megvenni a hamisat. Vagy legyen OLYANOD, vagy ne. Azért veszed. De az "úgy néz ki mint ami..." annak semmi értelme.
Amúgy meg 50 ezer forintért képes lennél venni egy hamis cipőt? Ennyi pénzért nézz körül a piacon (nem a fizikális piacon józsefvároson), hogy mit kapni, meg milyen márkákat. Outletben ennyiért konkrétan Prada cipőt lehet kifogni, meg Guccit... Vagy 3 Ralph Laurent. Vagy 3 Hilfigert. Nem egy ótvarszar kamu Nike-t.
Ennyiért vegyél inkább eredeti bármi mást. Magadból sem csinálsz bohócot.
Amúgy meg, hidd el... Aki nem ért hozzá, amúgy se tudja, hogy mennyit ér ebből az eredeti. Első blikkre én se gondolnám, hogy 500 ezerért vesztegetik. Úgyhogy ne várd a vad felismeréseket, hogy atyaééég miylen drága cipőd van. Laikusnak pont ugyan olyan, mint egy 40 ezres Nike.
Aki meg ért hozzá, tudja hogy mennyi az ára, az meg tudni fogja, hogy nem eredeti ami rajtad van :). Csak végignéz rajtad és kész :). Általában kilóg a lóláb, ha valakin van egy 6000 Forintos H&M farmer, egy 3000 Forinots Pull&Bear Póló, meg egy 500 ezres cipő. Ja, persze... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!