Mi lehet a tényleges melltartóméretem?
Lemértem magam, 13 cm a különbség a mellbőségem és a mellem alatti körméret közt. Ezek alapján 75A a méretem (valahol ez alatti, mert sok helyen 14 cm az A kosár :() De ez a méret túl kicsi. A B kosár meg nem simul rendesen a mellemre, hézag van bizonyos pozíciókban, de ami érdekes hogy oldalt a merevítő meg az oldalamnál bevág kicsit a mellembe. Kétségbe vagyok esve mostmár, amiért egyik se jó. :(
Szerintetek mi a megoldás?
22L
Szerintem az a megoldás, hogy különböző fazonokat kell próbálgatni. setleg nagyon sokat is.
Én kicsit hasonló helyzetben vagyok, a 80 B határán... Sok fazont felpróbáltam, mire találtam olyat, ami nem szorít oldalt, és nem esik ki belőle alul a mellem egy nagyobb mozdulattól :)
Az egyes márkák közt is érdemes válogatni, ugyanazon a méretből van, amelyik nem jó, és van, amelyik nem. De a fazon többet nyom a latban.
13 cm szerintem simán megvan A kosár, akár B is, de A tuti. 11-12 cm alatt szokták ajánlani az AA-t, legalábbis a legtöbb netes táblázatban ezt láttam.
Viszont ha bevág alul, akkor kicsi a körméret (nem a kosár, az akkor kicsi, ha felül kibuggyansz belőle). Próbálj eggyel nagyobbat, 80A-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!