Ősz. Imádom a pulcsikat, illetve a kötött ruhadarabokat. Végre nem kell megsüljek kevés textilben, de megfagyjak se, miközben úgy nézek ki mint egy gombóc.
A kedvenc ruhadarabom a pulcsi, kiegészítőm pedig a sál.
2020. aug. 17. 19:45
2/13 anonim válasza:
Nekem azért a nyár, mert akkor szabadabban öltözköthetek (ugye a suli miatt is). Jó alakom van, szeretem megmutatni magam és nagyon szeretem a színes, külonleges nyári darabokat. Nekem a kedvenc ruhadarabom a crop top, illetve imádom a batikolt cuccokat. Kiegészítőből a színes lencséjű napszemüvegek a kedvenceim.
2020. aug. 17. 19:46
3/13 anonim válasza:
Ősz. Imádom, hogy végre hosszú gatyában, csizmában, bőrdzsekiben és pulcsiban lehetek 🤗
2020. aug. 17. 20:04
4/13 anonim válasza:
Csak nyár ne legyen. Mindegy hogyan öltözik az ember, dög meleg van.
2020. aug. 17. 20:18
5/13 anonim válasza:
Ősz és tavasz. Nem kell nagykabat, viszont lehet retegezni a ruhákat, dzsekit felvenni, bakancs ilyenek. Jól össze lehet rakni az outfitet. Nyáron a rovidnaci, póló az alap, persze azt is össze lehet rakni stílusosan. De ősz és tavasz a legjobb szerintem ebből a szempontból. 21/f
2020. aug. 17. 22:08
6/13 anonim válasza:
Ősz. Lehet kombinálni a darabokat, inget, nadrágot, szoknyát, blézert vagy dzsekit összeválogatni, nem úgy mint nyáron amikor eleve minimális mennyiségű ruhát viselek el magamon. Illetve bónusz hogy a boltokban kapható ruhák is ősszel szoktak tetszeni, kedvenc színeim a fekete, bordó, sötétzöld, padlizsánlila, legkevésbé kedveltek a pasztellszínek, neonszínek és a fehér.
Kedvenc ruhadarabjaim az uniszex ingek, kedvenc kiegészítőim a gyűrűim.
2020. aug. 17. 22:45
7/13 anonim válasza:
Az ősz, mert olyankor már hordhatom a kedvenc összeállításomat (pulcsi és farmer) ráadásul sok őszi szín a kedvencem, könnyű őket összeválogatni.
2020. aug. 18. 08:43
8/13 anonim válasza:
Nyár. Utálok fázni, utálok beöltözni.
2020. aug. 18. 09:09
9/13 anonim válasza:
Nyár. Mert imádom a szoknyákat és a toppokat, és szeretem ha sok bőrfelületemet éri a levegő(ne kérdezzétek miért)
2020. aug. 18. 12:00
10/13 anonim válasza:
Én is az őszre szavazok. Imádom azt a se nem túl meleg, se nem túl hideg időjárást.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!