Férfiak! Szerintetek így csinosak a nők? Vagy ez már kezd masculino lenni?
Figyelt kérdés
Esetleg mellé egy fehér blúz?
Nekem néha nagyon ezt a benyomást nyújtja. Nem érzem, hogy rajtam annyira nőiesen állna.
Szerintetek? :)
2020. aug. 16. 00:18
1/5 anonim válasza:
Szerintem ez egy semleges darab, csak megszoktuk hogy a női ruhák mindig olyan rafináltak, meg itt-ott engedik látni a "dolgokat". Golfozáshoz nehogy mást vegyél fel!
2/5 anonim válasza:
Nőként szerintem ez nagyon nem a nőies kategória. Hacsak nincsenek nagyon szép vonalaid.
De persze golfozni jó lesz.
3/5 anonim válasza:
Ha valóban ilyen keskeny a dereka ennek a felsőnek, akkor pont, hogy jól ki tudja hangsúlyozni a nőies alakot.
4/5 anonim válasza:
Ha egészében nézem a modellen a teljes szerelést, nem az első dolog, ami a nőies szóról az eszembe jutna, de még messze nagyon messze áll attól, hogy túl férfiasnak gondoljam.
5/5 anonim válasza:
Elégge búzás, már a kék szín sem nőies, a fazon meg egyáltalán nem vonzó, fehér blúzzal meg taszító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!