Hol tudnék venni bő farmert? Olyan 90s évek belit?
Figyelt kérdés
Sziasztok, mostanában nagyon divatos az ilyen bo farmer. Én is szeretnék egyet, de egyszerűen nem találok. tudnátok segíteni? (Ha nem tudod elképzelni magát a gatyát, pinterestre írd be: 90s aestheric outfit) és ott vannak ezek a farmerek. válaszokat előre is köszönöm2020. aug. 14. 21:03
11/18 A kérdező kommentje:
Kedves még mindig retardált kommentelő: a női osztály egy vicc, minden csillámos meg ilyenek. miért baj ha a férfi osztályról vesz egy nő ruhát?
2020. aug. 27. 22:26
12/18 anonim válasza:
Azért , még mindég deviáns érdező, mert te állítólag nőnek születtél és a te anatómiádra szabott ruhákban illene mutatkoznia.
Az meg mese hogy csak csillogós cuccok vannak mert a párom mindég talál magának NŐIES darabokat amiknek a szabása elegáns karcsúsított és sima nem csilivili.
Talán nem a szokott helyen kéne körülnézned.
Vagy! Nyeld le ha beszólnak vagy ha melegnek néznek! (Annak ellenére hogy sokan nem azok, de az ellenkező nem ruháival annak látszanak.)
13/18 anonim válasza:
Férfi osztályon tudsz, de ott se a super skinny, meg a skinnyket nézd hanem mondjuk regular, comfort, vagy baggy lol. De ha regular éa comfortot veszel akkor olyan 2 mérettel nagyobbat vegyél az igazi méretednél, ha a csípődnél nagyon laza lenne (lecsúszna stb) akkor vegyél fel hozzá egy övet.
14/18 anonim válasza:
Ja amúgy aki melegnek néz vagy valami, emiatt. Sz4rd le. Szerintem jó dolog ha valaki stílusosan egyedien öltözködik. De amúgy kurv4 jól néz ki szerintem egy lányon az oversized stílus. 13 as vagyok.
15/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, aki homofób kapja be, aki szexista az is. Nekem tetszenek ezek a ruhák, pont azért nem veszem elegáns testre simuló stb ruhákat mert utálom az alakom. Erről ennyit
2020. aug. 29. 01:18
16/18 anonim válasza:
Kapja be mindenki!
Ez a lényeg, én meg férfiként azért vásárolok a női részlegen mert testépítek és én megvagyok elégedve az alakommal , ezért szeretem a szűk feszülős ruhákat.
17/18 A kérdező kommentje:
Te kapd be, te elégedett vagy, én nem. Mondták már hogy egy fasz vagy? Mellesleg
2020. aug. 31. 20:16
18/18 anonim válasza:
Te meg egy bhuzi picsa!
Ez mennyivel jobb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!