Hogyan juthatnék nagy mennyiségben vállfához olcsón?
Sziasztok, Isti vagyok. Rólam azt kell tudni, hogy régóta nem nőttem, összegyűlt sok ruhám. Nincs sok pénzem, ezért csináltam magamnak egy jó nagy, tágas szekrényt. (ne profi asztalos munkát képzeljetek el, csak falapokból, csavarokból összetákoltam, falhoz rögzítettem)
Egy dolgot elfelejtettem: hiába van sok hely, nincs elég vállfa a ruháknak. Hétvégén voltam a JYSK-ben 10 vállfa 800 ft, nekem meg kb 200 kéne. Nincs ilyen sok pénzem.
Az sem baj, ha használt, karcos, összefirkált a vállfa, csak persze ne törött legyen. :)
Van valami bolt/nagyker/weboldal, vgy bármi, ahol olcsón nagy tételben vállfához juthatnék, mint magánszemély?
A válaszokat köszönöm,
Isti
10 vállfa az Ikeába 600 Ft.
Egyébként az egyik Kínai üzletbe láttam, hogy ingyen lehetett elvinni őket. De az azért volt, mert bezárt, és gyakorlatilag a vállfa ingyenes kiárusítás része volt :D
Régebb a Jázmin Divatházba is láttam, hogy ingyen lehet elvinni párat. Az is egy kínai a bosnyákon. Most nem tudom van-e ilyen lehetőség.
#2 de mostanában nem megyek ruhát venni, ruha ne kell, van elég, csak a vállfa kéne.
3# AZ ingyenes lehetőség lenne a legjobb, de gondolom már elvitték, vagy ruhával együtt jár. Fizetnék én érte amúgy, de az Ikeások, JYSKösök drágák nagy mennyiségben, ha többszáz kell.
Nem akarok szortírozni, mert már megtettem, ez sok év alatt gyűlt össze. Ha ennél többet szrotírozok, minek dolgoztam a szekrénnyel? A 200 csak egy példaszám.
6# köszi, úgyis van erre egy kínai, megnézem majd :)
Ha belegondolunk ikeas vállfával kijössz 12 ezerből.
200 darabszámnák ez szerintem még egy tök korrekt ár.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!