Nem merek elmenni push-up melltartót venni boltba. Hol tudnék rendelni, ahol részletesen leírnak minden információt?
El menjek veled:)
Ezért árulják hogy vegyek, nem fognak kinézni onnan téged, ne aggódj.
Mindenképpen próbálj! Nekem volt olyan melltartó, amiben minimális push up volt, mégis, mikor felpróbáltam majd megfulladtam, annyira nem bírtam levegőt venni. Alapesetben is érdemes megpróbálni ezeket is, mert lehet, hogy ami tetszik online, az felpróbálva nem mutat olyan jól, eláll, stb...
Gondolom hétköznap délelőttönként sehol nincs nagy pörgés, de nyugi, senki se azt fogja kémlelni, hogy milyen melltartót akasztasz le/veszel meg. Figyeld meg, le se sz.rják, mert természetes, hogy kell, így veszik az emberek.
Oké, rendben, köszönöm:)
Igazatok van:)
Mivel push-uposat szeretnél, így gondolom közepes-kis mellekkel rendelkezel, azokra ninden nagyobb ruhaboltban lehet kapni melltartót. Bemész a H&M-be például és minden színben és formában van, elég olcsón, és a kutya nem nézi, hogy te mit veszel, akkora a pörgés, hogy arra se emlékeznek mit ettek reggelire, nem hogy arra, hogy te mit vettél.
Egy volt H&M-es dolgozó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!