Férfiak! Ha lenne, akkor hordanátok férfiaknak gyártott szoknyát?
Figyelt kérdés
2020. aug. 10. 14:37
11/19 anonim válasza:
Én igen. Biztosan sokkal kényelmesebb, mint a nadrág, és jobban szellőzik. Főleg kánikulában jó lehet.
12/19 Krio válasza:
Otthon simán, közösségbe nem vállalnám be.
Valószínűleg rendkívül kényelmes lehet alsó nélkül, és a gyökércsakrának is jót tenne, hiszen a föld-energiából könnyebben töltekezik a rendszer.
13/19 anonim válasza:
Én is hordanám. Biztos kellemesebb ebben a melegben mint a szövetnadrág.
14/19 anonim válasza:
Tévedsz kérdező! Tavaly voltam skóciába, nagyon sok férfit láttam kiltben minden nap, tehát nem csak ünnepekkor viselik.
Én is kipróbáltam, mindennél kényelmesebb mint ami a férfi ruhatárat kimeríti.
Ők ennyivel előrébb járnak mint más országok.
15/19 anonim válasza:
Szerintem nem, én biztosan nem. De ha tóga jönne a divatba azt sem.....
16/19 anonim válasza:
Igen, de fontos hogy megmaradjon férfinak és ne akarjon hülyén kinézni. Mindent lehet rendesen csinálni. Viszont szerintem a kilt csúnya. De ez ízlések és pofonok. Valami jobbat.
18/19 anonim válasza:
Persze, hogy hordanám. Én női szoknyát is hordanék, ha nem nézne mindenki rögtön melegnek.
19/19 anonim válasza:
de csakis alsó nélkül, mint a kiltet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!