Lányok mi a véleményetek erről a szettről? Egy sima hétköznapra felvennétek?
2020. aug. 7. 22:19
11/17 anonim válasza:
Nekem ezek a színek nem passzolnak össze és nem is az én stílusom. Egyedül a szoknya amit felvennék.
12/17 anonim válasza:
Szia Kérdező! Szerintem teljesen rendben van az összeállításod! F
13/17 anonim válasza:
Engem lepontoztatok, bár stylist végzettségem van és tanultam színelméletet, de hogy ennyi szín sok legyen a magyaroknak? Ez durva.
(Nem úgy, mint magyar emberek, jaj de rosszak, hanem ez a magyar visszafogottság, csak fekete-fehérrel, stb.)
Szerintem a bézstől lesz nénis, a többi szín simán megy. A cherry red - light blue kombó pedig népszerű.
14/17 anonim válasza:
Szerintem a felső nagyon nem passzol a szoknyához, a három szín együtt sem túl esztétikus. Ha a felső mondjuk középzöld lenne, a szandál és az óra pedig sötétbarna, akkor jól is nézhetne ki. Bár úgy sem lenne az én stílusom
15/17 anonim válasza:
Nagyon nem a stílusom, én a lila és fekete párti vagyok, de amúgy egy csinos hétköznapi szett, bátran vedd fel :)
17/17 A kérdező kommentje:
A felső türkiz színű, nem light blue, szerintem megy ehhez a világosbarna bézshez (pl tenger, homok) a bordó/cseresznye meg nem tudom, csak tetszik hozzá.
Én mindenkit fel pontoztam, aki hozzászólt, nem tudom ki az, aki szeret ennyire lepontozgatni.
2020. aug. 9. 20:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!