Mi a véleményetek egy ilyen cipőről?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy nekem sokkal kényelmesebb csizmában járni, de érdekelne hogy mit gondolnátok egy olyan fiúról aki ilyet hord :)
Természetesen nem farmer nadrággal hanem hozzá való csizmanadrággal :D
Itt a csizma
És a nadrág
2020. aug. 7. 11:13
2/10 anonim válasza:
Pár esetben el tudnám képzelni:
- igazi falusi gazdász ember vagy kipenderített bajusszal, akinek az öltözködési stílusában amúgy is megtalálhatóak népies elemek
- néptáncos/zenés vagy, tehát amúgy is ilyen körökben mozogsz, a barátaid sem néznének hülyének ha megjelensz ilyenbe
- qva nagy az önbizalmad, hogy felvállald azt, hogy neked ez tetszik. Az extrémebb öltözködési stílust tudni kell hordani, mert könnyen meglátszik az emberen a félszegség, feszélyezettség.
3/10 MadSeal válasza:
Ijoojj, nagy bötyár vagy te inas. Majd a csárdában találkozunk-e? Megmutatom hogy mulat egy magyar úr!
6/10 anonim válasza:
Érdekes, de nem mondanám hogy nem jön be
7/10 anonim válasza:
nekem nem igazan tetszenek de kinek mi
16/l
9/10 anonim válasza:
Ha nem vagy falusi gazda akkor meleges
10/10 anonim válasza:
Hmhm, nekem nem annyira jön be. De ha neked ez tetszik és neked ez a jó akkor miért ne hordhatnád? Ne számítson más véleménye ha neked EZ tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!