Hol lehet Budapesten olcsó pánt nélküli melltartót venni?
Sziasztok! Több tanácsot is kaptam már, több üzletet is bejártam, de nem találtam olcsó pánt nélküli melltartót. Nem szeretnék drágát, mert egy alkalomra kell csak. Nem tudtok valami más megoldást melltartó ügyben pánt nélküli ruhához, mert szerintem a hagyományos pánt nélküli melltartók iszonyatosan lapítanak! Talán az megoldás lehet, hogy szilikonpántot a karom alatt keresztbe elvezetek és az megtartja a hagyományos melltartót?
Segítsetek, most péntekig ki kell találnom valamit.
Előre is köszönöm!
Hát, én jártam az Ázsia Centerben, egy helyen találtam, ott volt 4000-ért, ami brutálisan lenyomott és volt 7000-ért, amiből nem volt a méretemben, ja és szilikon csak nélük. Jártam a Tezenisben is, ott 3.700 Ft, Triumphban 5000. Calzedoniaban volt "turkálós" 1000-ért, de csak nagy méretben, szilikon csík nélkül. 590-ért szilikon csíkkal, 65-ös méretben. Ezek mind csúnyák voltak, alaktalanok, elnyomják a mellett. Intimmissimi-ben láttam nagyon jó anyagút, jó formájút, amiből 7.500 Dt volt egy darab, 2 db 10.500 Ft.
Nem hiszem el, hogy nem lehet egy egy alkalomra valót találni kb. 2000-ért, ha a ruhám nem lett volna drága esküszöm belevarrnám. :'''' (
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!