Hol lehet venni partyszemüveget?
Figyelt kérdés
mármint azt amelyiken nem lencse van hanem kis csíkok,köszike2010. aug. 3. 22:12
2/7 anonim válasza:
kínai, new yorker, C&A, de azt mond meg.. mi értelme? a sok kis 13 éves ezekben pózolgat myvipes képeiken. GÁZ..:'D
3/7 anonim válasza:
nagyontucat...amúgy bocsi, de vagy vak vagy vagy nem jársz városba, vagy nem tudom mi van veled, mert minden plázában lehet kb. kapni...még néha újsághoz is adnak.xD
4/7 anonim válasza:
Fú basszus de elegem van már az ilyen kérdésekből.:D
Mindenki party szemüveget,meg jelly braceletet akar.Tiszta szánalom.Mondjuk most elgondolkodtam,hogy az ilyenek szemébe,meg lehet én vagyok a szánalmas,hogy 14 évesen eszembe sem jut,hogy party szemüveget vegyek.De most komolyan az minek?Azért,hogy menőlegyél?Ott fog porosodni a polcodon,mert gondolom ötven kép után már megunod...
5/7 anonim válasza:
hagy csináljon már minden ember azt amit akar.ez tetszik neki és kész-.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!