Pánt nélküli ruha alá milyen melltartó a legjobb? Nagyon gáz, ha pántos?
Figyelt kérdés
2020. júl. 26. 07:12
1/5 anonim válasza:
Én szilikonpántot teszek a melltartómra. Itt sok felhasználó szerint gáz, de lesz.rom, így hordom már kb. 18 éve, ha ilyen felsőt veszek fel. És még senkitől se hallottam ennyi idő alatt, hogy gáz lenne.
2/5 anonim válasza:
Én hordtam már alatta pánt nélküli melltartót, szilikonost és bimbótapaszt is.
De szerintem az se gáz ha pántos, feltéve, hogy nem egy alkalmi, kisestélyi ruháról és eseményről van szó.
3/5 A kérdező kommentje:
Ez egy sötétkék ruha, felső része virág mintás. Nem annyira alkalmi, szerintem bárhová felvehető. Nem látszik ét semmi a felső részen, csak nem nagyon bízok a pánt nélküli melltartókban. Gondoltam rá, hogy varrok a ruhára pántot, de azzal talán "elrontanám". Próbálok beszerezni ilyen hozzá illő, tengerészkék melltartó pántot, hogy szükség esetén legyen nálam.
2020. júl. 26. 08:36
4/5 anonim válasza:
Én rendeltem Aliról ilyen mell tapaszt. Kardashienék is hordanak. Olyan, mint a kineziológiai szalag amúgy:D Csak feltapasztod aztán szépen tart és melltartó sem kell.
5/5 anonim válasza:
Igen, gáz sajnos. Pántnélküli melltartót keress. Ne hallgass azokra akik szerint nem tart akár nagyobb méretekben, mert igenis vannak jók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!