Mi a véleményetek a sinsay-ről?
Feldobta a facebook és elég sok minden tetszik, jók az árak is.
Nagyjából 10.000 forint értékben szeretnék onnan rendelni leginkább felsőket meg bugyikat. Megéri? Vagy nagyon gagyi a minősége?
17/L
Szerintem meglehetősen vegyes. A bugyik viszonylag jók, pamut anyagúak, színűket jól tartják. Az ezer forint körüli pamut pólók viszont elég gyenge minőségűek, fakulnak, kilyukadnak hamar, nyúlnak.
A kisgyerek cuccok viszont meglepően jók, de a lakberendezési termékeiket is szeretem.
Nadrágot még nem vettem tőlük.
Előző vagyok:
Sok zoknim van tőlük, azokat is szeretem. :)
Szerintem megéri rendelni, mert tényleg nem rosszak csak válogatni kell. Én eddig csak szoknyát, pulcsit és pólót rendeltem/vettem tőlük. A szoknya iszonyat jó:D, de a pulcsi is elég jó. A pólók (főleg a fehér) nem olyan vészesen, de átlátszóak.
De ajánlom, hogy először rendelj kisebb árkategóriában, nehogy az legyen, hogy esetleg nem jó a méret vagy lesz valami egyéb gond.
összevissza méreteznek
és keskenyek vállban/ujjban
M/38 a méretem volt amikor az S-es póló volt rám jó, volt, hogy az Xl-es is kicsi
megtetszett múltkor egy fürdőköpeny és a nagyobb méretnek is ugyanolyan szűk volt az ujja, mint a kisebbnek
próba nélkül onnan semmit sem vennék az tuti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!