Tetszik Nektek az ilyesmi karóra (női)? Melyik plázában/üzletben kellene körülnéznem?
Figyelt kérdés
Ezek az órák nagyon tetszenek, neten viszont nem szeretnék rendelni.:S
Maximum 15 000-ért szeretnék venni.
Nektek a 2 közül melyik stílus tetszik jobban? :))
Hol nézhetnék körül, hol vannak nagy választékban karórák, fiatalosabbak?
1. [link]
2. [link]
2010. aug. 3. 14:16
11/19 anonim válasza:
fiú vagyok. nekem jobban tetszik az első. visszafogott, mégis nőies, mint egy ékszer.
22f
12/19 A kérdező kommentje:
Köszi szépen. :)
Én is így gondolom, hogy az első valamilyen szempontból jobb, hiába nem annyira különleges, mégis olyan kifinomult.:)
2010. aug. 3. 15:45
13/19 anonim válasza:
Igen, a második nagyon tetszik, de nem tudod, hogy mennyibe kerül a házhozszállítás? :D
14/19 anonim válasza:
15/19 anonim válasza:
Nekem az első tetszik,a második nem. :)
16/19 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudom, mennyi a házhozszállítás, de nem lehet túlzottan sok, mert maga az óra sem több 10 000.:))
2010. aug. 3. 21:03
17/19 anonim válasza:
2. vagyok... a bonprixen 1000 forint a postaköltség (990 talán...) (:
18/19 anonim válasza:
ékszerüzletekben a legtöbb helyen mindenféle árkategóriájú órákat árulnak. amúgy nekem is az 1. tetszik, a 2. is jó de az kicsit sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!