Columbia túracipőkkel van tapаsztalаtotok?
Volt már North Face, La Sportiva cipőm is. Most egy ilyet vettem:
Sajnos nem sok pozitívum van. Nagyon jól néz ki, a talpa jól fog a nehéz terepen, elsőre kényelmes volt nagyon.
10 nap után, napi 20-25 km megtétele után viszont a belsejében elkezdett az anyag kikopni. Az előző márkáknál is volt ilyen, de azok legalább kétszer ennyire bírták. A lábaim viszont eléggé fájnak, ami lehet attól hogy sokáig nem mozogtam és most nagy a terhelés, de egy éve is ugyanígy voltam, talán még kevesebb mozgással, és mégsem volt gond az izmaimmal. A La Sportiva Ultra Raptor terepfutócipőmnél a sarkamnál lett vízhólyag a talpbetét szintjén, de ez lehet a rossz zokni miatt. A zoknik idén is ugyanazok, most viszont kopik a cipő.
Azelőtt a Northface Litewawe Fast Packkal pedig semmi gond nem volt, csak a talpa kopott meg nagyon egy hónap után, meg a saját, nem eredeti talpbetétem szedte szét belül, de ez az én hibám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!