Hol vásárolhatok ilyen tipusú csizmát?
Figyelt kérdés
Ilyen tipusut keresek. Újat szeretnék venni. Tudom h nyár van, de hátha találok ilyet kevesebbért mint télen. Gondoltam valami divatlaptól megrandelem de nem találom.
2010. aug. 2. 23:02
2/7 anonim válasza:
miért nem veszed meg innen vateráról?
biztos olcsóbb mint egy katalógusban, és ottvan hogy új, ráadásul tényleg annak tűnik.:)
3/7 anonim válasza:
ilyet télen bármikor vehetsz akár a Humanicba, vagy a Deichmannba és pár ezer ft
4/7 anonim válasza:
1. vok. És tudja vki h mi a neve az ilyen csizmáknak? :É:D
5/7 anonim válasza:
neve:UGG csizma.:)
hát TÉLEN a TESCOba lehetett venni az egyik butikba mindenfélébe.De most hát pesten valahol :)
6/7 anonim válasza:
7/7 anonim válasza:
a linkben, veterán az állapota új... és ott van hogy Vegye meg most villámáron.. 6000.... nem sok... mondjuk szerintem ez a csizma ocsmány de akkor is.. ott van.. 6000forint... rendeld meg.. ha kell.. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!