Ciki birkózó ruhában edzeni?
Igen az olyan bady féle.
Nekem olyan van, szoktam hordani. Meg szoktam még sima tornadresszt is fel venni, nekem az a leg kényelmesebb. De mondjuk adtól függ mit eszel, én bringázni meg futni szoktam.
Praktikus? Miben praktikus? Mondd már el miben praktikusabb mint egy nyamvadt rövidnadrág + póló. És gondolom ha nagyon beleásod magad, heti minimum 3 szor lejársz edzeni. Veszel 5 ilyen szart?
Ne már... Mindenképp kell a figyelem? Tök értelmetlen az egész. Ennél már csak az jobb, amikor amerikában a katonák katonai egyenruhában (hosszú terepnadrág, túrabakancs, zöld póló, meg a többi szar) mennek le edzeni, hogy mindenki lássa, hogy ők bizony katonák!
És ne mondd nekem, hogy kényelmes és azért kell... Pont annyira kényelmes, mint egy rövidnadrág + póló. Amúgy az a sanda gyanúm, hogy amit te birkózóruhának hívsz, az valójában nem az. Esetleg ilyen sima testhezálló edzős "body". De ezt is inkább erőemelők használják, mintsem streetworkout-osok. Guglizz rá, hogy birkózóruha. Van belőle piros, meg kék. Azt ne mondd, hogy ilyenben akarsz edzeni járni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!