Valaki tud tanàccsal segíteni?
Figyelt kérdés
Ffi vagyok, 3 ève vettem 1 nagyon jó, ès sajna dràga nike cipőt, teljesen hibàtlan, nagyon szeretem, de sajna a sarkamnàl belül kicsit szètfoszlott, ès a sarkam dörzsöli elèggè, hogy menthető meg a kedvenc cipőm...#Cipő kèrdès
2020. júl. 13. 23:45
1/8 anonim válasza:
a cipőre egy jó nagy darab ragtapasz a méretre vágható fajtából, hogy tudjon tovább foszlani, és bele talpbetét, hogy ne bántsa a lábadat a hiba.
3/8 anonim válasza:
Érdemesebb elmenni ezzel a problémával suszterhez.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi! Lètezik mèg shuszter? Csak a saroknàl van kb 2 centis rèsz, de pont elèg, hogy agyon szúrja a sarkam!
2020. júl. 14. 08:03
5/8 anonim válasza:
Ezeket a sarokvédő tapaszokat próbáltad már? Minden drogériában árulják őket, sajátmárkásként is, ami sokkal olcsóbb.
6/8 anonim válasza:
Ezentul hasznalj cipokanalat minden egyes felvetelnel, levetelnel pedig lazitsd ki teljesen a cipodet. Minden cipod hosszabb eletu lesz, ha ezekre az aprosagokra odafigyelsz.
Ami pedig a mar megtortent problemadat illeti, kerdezz meg egy jo cipeszt, hatha meg tudjak neked csinalni.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi! Mindig kilazítva veszem le, ill a màsik emberkènek is köszi, lehet a linkelt dolgot kipróbàlom!
2020. júl. 14. 11:18
8/8 anonim válasza:
Emberek, a cipész mióta dolgozik edzőcipővel?
Bőrcipőket javítanak, aki még van egyáltalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!