Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Valaki tud tanàccsal segíteni?

Valaki tud tanàccsal segíteni?

Figyelt kérdés
Ffi vagyok, 3 ève vettem 1 nagyon jó, ès sajna dràga nike cipőt, teljesen hibàtlan, nagyon szeretem, de sajna a sarkamnàl belül kicsit szètfoszlott, ès a sarkam dörzsöli elèggè, hogy menthető meg a kedvenc cipőm...

#Cipő kèrdès
2020. júl. 13. 23:45
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
a cipőre egy jó nagy darab ragtapasz a méretre vágható fajtából, hogy tudjon tovább foszlani, és bele talpbetét, hogy ne bántsa a lábadat a hiba.
2020. júl. 14. 01:10
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
*hogy ne tudjon, bocsi
2020. júl. 14. 01:11
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Érdemesebb elmenni ezzel a problémával suszterhez.
2020. júl. 14. 05:54
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi! Lètezik mèg shuszter? Csak a saroknàl van kb 2 centis rèsz, de pont elèg, hogy agyon szúrja a sarkam!
2020. júl. 14. 08:03
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Ezeket a sarokvédő tapaszokat próbáltad már? Minden drogériában árulják őket, sajátmárkásként is, ami sokkal olcsóbb.

[link]

2020. júl. 14. 09:48
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Ezentul hasznalj cipokanalat minden egyes felvetelnel, levetelnel pedig lazitsd ki teljesen a cipodet. Minden cipod hosszabb eletu lesz, ha ezekre az aprosagokra odafigyelsz.

Ami pedig a mar megtortent problemadat illeti, kerdezz meg egy jo cipeszt, hatha meg tudjak neked csinalni.

2020. júl. 14. 11:15
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszi! Mindig kilazítva veszem le, ill a màsik emberkènek is köszi, lehet a linkelt dolgot kipróbàlom!
2020. júl. 14. 11:18
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Emberek, a cipész mióta dolgozik edzőcipővel?

Bőrcipőket javítanak, aki még van egyáltalán.

2020. júl. 14. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!