Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Farmer - trikó - tornacipő...

Farmer - trikó - tornacipő kombó 40 felett?

Figyelt kérdés

Nagyon igénytelen egy nőnek vagy csak kicsit? :)

Mindig ebben vagyok, nem tudok elszakadni tőle, azt se tudom hogyan kellene viselni például egy szoknyát (sose volt szoknyám). Néha egyszínű trikó, néha vicces feliratos, télen ugyanez csak hosszú ujjal vagy pulóver.

2020. júl. 11. 21:23
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Kár, hogy 40 felett se tanultad még mindig meg, hogy ne foglalkozz mások véleményével és csak azt hord, amiben 100%-ban jól érzed magad.
2020. júl. 11. 21:33
 2/8 A kérdező kommentje:
nyilván ha foglalkoznék mások véleményével, akkor már rég nem ezt hordanám - legalábbis csak gyanítom, hogy nem túl hízelgő mások véleménye, mivel sosem érdekelt. most meg csak kiváncsiságból tettem fel a kérdést.
2020. júl. 11. 21:35
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Miért ne?

Egész odáig rendben van, amíg nem lóg ki a fél se.gged, az egész melled, vagy nem obszcén a felirat. Van, amit 40 felett már nem illik, vagy ciki, mert túl sokat mutat. De egy fiatalos ruhával önmagában nincs semmi gond, még 60 felett se.

A 65 más, onnantól kötelező az otthonka-mamusz-fejkendő. A nyugdíjjal együtt utalják minden hó 20-án.

:)

2020. júl. 11. 21:45
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem igénytelen, csak nem elegáns. Ha jól érzed magad benne, akkor hordd nyugodtan.
2020. júl. 11. 22:25
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Pasiként írok. Nem akarom elvinni semmilyen perverzkedős irányba ezt a választ, de részemről az egyik legvonzóbb nyári összeállítás a nőkön a rövidnadrág/forrónadrág + egy sima, fehér atlétatrikó. Szerintem egyszerű, de mégis vagány, és szexi.

De persze tudom, hogy sok más férfinak ez túl "fiús" stílus, és ők most valószínűleg le fognak engem pontozni xD

2020. júl. 11. 23:32
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Lazább napokon én is szeretek így járni, sima póló, farmer, és akár egy converse. Lehet hogy nem a legelegánsabb, de kényelmes 🙂
2020. júl. 12. 05:45
 7/8 FoxtrotLidérc ***** válasza:
27%
Harminc éves férfiként még mindig multicam mintás katonai cuccokat hordok, a zubbonyomon jolly roger-es felvarró. Legtöbbször katonai vagy steel bakancsot hordok. Ebben érzem jól magam. Nem leszek más, csak mert van akinek nem tetszik... Sz*rd le a más (vélt vagy valós) véleményét. Különben szerintem semmi baj a kombóddal. :)))
2020. júl. 12. 10:37
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a farmer az egyik legdögösebb,amit egy nő viselhet.Maradj ilyen és ne légy ultranőies szoknyás
2020. aug. 7. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!