Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy kell egy farmert kiszagga...

Hogy kell egy farmert kiszaggatni?

Figyelt kérdés

Sziasztookkk

Lattam mar par helyen de sehol nem magyaraztak el es kivancsi vagyok hogy egy farmer nadragot hogy es mivel lehet kiszaggatni?Kisebb-nagyobb lukak/resek!

Koszonom ha segitetek:)❤️

#farmer #Szaggattas
2020. júl. 9. 01:22
 1/5 anonim ***** válasza:
72%
Inkább boltban vegyél szakadt fazonú farmert mert ezek az otthoni megoldások nagyon sz@rul tudnak kinézni
2020. júl. 9. 02:57
 2/5 Lena7 ***** válasza:
100%

Ollóval, borotvával és szemöldökcsipsszel, viszont szerintem is job an jársz ha boltban veszed. Nem mindenkinek sikerül jóra.

1 tip

A nadrágnak a szakadási helyeit úgy jelöld be, miközben magadon van, ne csak úgy találomra, Így tuti, hogy jó helyre fog kerülni a lyuk.

Szokott lenni a szakadt farmerokon, leginkább a zseb részen kisebb szakadás, vagy pedig egy olyan rész ahol egy kicsit bolyhos és "karcos" a nadrág. Nah azt borotvával kell csinálni.

És végülna szemőldök csipesz. Miutan ollóval kivágtad a szakadások helyét, megkellnfognod a szemőldök csipeszt és kikell belőlle húzogatnod a szálakat.

És ennyi. Remélem, hogy tudtam segíteni.

2020. júl. 9. 07:03
 3/5 A kérdező kommentje:
Igeeen tudtal koszonom szepeen
2020. júl. 9. 07:47
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan nem szándékosan, de nekem úgy sikerült szakadt farmert csinálni, hogy elestem biciklivel.
2020. júl. 9. 14:30
 5/5 A kérdező kommentje:
Jo otlet😂😂😂😂😂
2020. júl. 10. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!