Miért nem szokás manapság elegánsan öltözködni?
Figyelt kérdés
Az utóbbi időben megnéztem pár régi filmet és elgondolkodtam hogy még a 60as, 50es, 40es stb években az emberek adtak a kinézetükre manapság már ez kevésbé jellemző. Régen a férfiak öltönyben, a nők pedig csinos ruhákban és cipőkben jártak ami szerintem sokkal jobb megjelenést biztosít mint egy szakadt farmer feliratos pólóval és sportcipővel.
Alain Delon stílusa például: [link]
2020. júl. 8. 14:26
11/13 anonim válasza:
Nekem tetszik ez a stílus, amikor lehet, akkor törekszem is rá. Csak ahogy említették is feljebb, nem mindig praktikus így öltözni. A 40-60-as évekig egyébként azért öltözött mindenki elegánsan, mert csak olyan ruhák voltak. Akkor pl. csak inget tudtak hordani a férfiak, mert nem voltak pólók sem, nem hogy feliratosak. A nőknek meg szoknyát, ruhát illett hordani. Manapság pedig nagyobb a választék és inkább a praktikum fele tolódik el az öltözködés.
12/13 anonim válasza:
1. Nem lehetett kapni anno mást.
2. Ezért nem is tudták mi az igazán kényelmes.
3. Akkoriban kevésbé volt meleg, ma ezekben megsülnének 2 hét után, az biztos.
4. Ha mindig elegánsan öltözik valaki, akkor tulajdonképpen nem tisztel meg az öltözékével senkit, mert ugyanabban megy egy fogadásra is, mint kocsmázni...
13/13 FoxtrotLidérc válasza:
Mert iszonyat kényelmetlenek, és kényesek az elegáns ruhák. Tisztaságuknak, épségüknek a tömegközlekedés állapota sem feltétlenül kedvez. Hordja aki szeretné, én nem fogom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!