Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ilyenkor mit lehet tenni?...

Ilyenkor mit lehet tenni? Átverve érzem magam.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tudom az én butaságom volt de rendeltem pár nyári ruhát egy magyarnak tűnő oldalról- az email is hu-s volt az oldal is, a fb oldal is,

így mikor rendeltem meg sem néztem a szabályzatot hogy hova kéne visszaküldenem az árut ha valami nem jó.

(vagyis annyira egyértelmű volt hogy magyar)

megjöttek a ruhák borzasztó minőségben, a méret sem stimmelt az anyaguk kinyúlt volt, sőt némely darabnak a színe is pár árnyalattal különbözött a képen lévőtől- tudom tanulság máskor nem rendelek.

Viszont kiderült hogy határos országban van a cég, és nem vállalják a felelősséget visszaküldés miatt, magyarán ha én visszapostáznám a ruhákat (rendeltem 6ot,) kb annyiba kerülne 10 ezer fölött mint amennyiért rendeltem. Írtam a cégnek hogy becsapva érzem magam, és csak :) fejeket írtak vissza hogy nem tudnak mit tenni.

Sajnos az oldalukon is le van írva a szabályzatban apró betűsként hogy ilyen esetben nekem kell megoldani a visszapostát.

Ilyenkor lehet amúgy tenni valamit? Mert az egy dolog hogy méretben nem jók de a fazon szín stb se igen stimmel egyiknél sem.

Köszi előre is

2020. júl. 7. 16:00
 1/3 anonim ***** válasza:
de mi az oldal címe,hogy más ne járjon így...?
2020. júl. 7. 16:32
 2/3 A kérdező kommentje:
bocsi azért nem írtam ki mert azt hittem nem lehet vagy emiatt törlődik a kérdés esetleg itt az oldal magától "kihúzza" de privátban megírtam
2020. júl. 7. 16:55
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Engem is érdekelne az oldal neve. Szerintem nem törölnék a kérdést, elvégre sok ember direkt arra szokott rákérdezni, hogy X vagy Y oldal megbízható-e.
2020. júl. 7. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!