Állandóan felcsúszik a rövidnadrágom, lehet ellene tenni valamit?
Figyelt kérdés
Most vettem egy rövidgatyát nem is túl olcsón, felpróbáltam, akkor jónak tűnt, viszont nem járkáltam benne. Most viszont pár lépés után már annyira felcsúszik, hogy kilátszanak olyan dolgok amiket nem szeretném ha mindenki látna az utcán, így meg már nem szívesen veszem fel:(2020. júl. 7. 15:47
11/13 anonim válasza:
10!
Harisnyás férfinél?
Szoktál nála lenni?
Kérdező!
Ő az aki segít itt a sok begágyúlt nyomoroncnak egyenlően gondolkozni nők férfiak terén hogy ésszerű legyen az öltözködés és egyenlő a két nem között.
Mert a férfiak eléggé egyhangúan és ötletmentesen öltözködnek.
Illetve még ennek fejében el is nyomják őket ha változtatni akarnak az “egyenruha” stílusukon.
13/13 A kérdező kommentje:
Oh, mostmár értem, köszi!
2020. júl. 10. 00:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!