Helyes öltözködésben az, aki csak úgy felvesz egy fehér inget?
Figyelt kérdés
Úgy értem egy átlagos hétköznapra. Nem galléros ingre gondolok, ha az egy kicsit mérsékel az ítéleten. :)2020. júl. 6. 11:28
1/6 A kérdező kommentje:
Valamiért nagyon szeretem viselni, annak ellenére hogy nem vagyok egy üzleti figura, de sokan azt mondják, hogy baromság nyáron inget felvenni, viszont rövid ujjú inget nem szeretnék, inkább talán pólóinget, de sajnos abban nem érzem magam olyan jól mint egy ilyen ingben.
2020. júl. 6. 11:30
2/6 anonim válasza:
Engem alapból nem érdekel a divat, meg kinek mik az elvárásai mással szemben. Ha vmi megtetszik azt hordom. Tehát vagy a divat és tömeg után mész, vagy amibe jól érzed magad.
3/6 anonim válasza:
Az biztos, hogy a lányokon nagyon vonzó tud lenni egy fehér ing, de te gondolom pasi vagy :D
4/6 A kérdező kommentje:
Mert szerinted vonzónak csak a lányoknak kell lenni? :D
2020. júl. 6. 22:33
5/6 anonim válasza:
Na ez az 😃 Sok buta azt hiszi,hogy a pasiknak nem kell jól, divatosan, szexisnek lenni.
6/6 anonim válasza:
Miért ne lehetne inget viselni nyáron? Miért ne lehetne inget viselni bármikor? Nyilván ha otthon ülsz, oda nem kell ing.
De ha utcára mész, igenis adj magadra. (Értem ezalatt, hogy ne mackónadrágba, meg lyukas alvós pólóban menjünk emberek közé)
Egy inget farmerrel, egy vászonnadrággal, még rövid nadrág mellé is nyugodtan fel lehet venni, még ha normál gallérja van, akkor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!