Skechers cipők mennyire tartósak?
Nekem másfél éve van egy egyszerű, olcsóbb Skechers cipőm, ami jelenlegi állapotában is szépen mutat. Kívülről nem látszik, hogy használt lenne, a talpát leszámítva, mert az fehér színű, tehát azon meglátszik a kosz. A cipő belsejében a sarok résznél kicsit szétszakadt az anyag, de nem elviselhetetlen, mivel annyira nem látszik.
Szerintem kiváló cipőmárka a Skechers.
Sajnos nekem csalódás a márka.
2 éve nyáron vettem meg az elsőt. Pár hónap után feljött belül a talpa. Deichmannban vettem, segítőkészek voltak és elküldték ragasztásra.
Közben még vettem jó pár párat. Egyik napról a másikra az összes sarka kikopott lyukasra. Volt, amelyik első hordásra, pár hordás után, az első párnál volt egyetlenül, hogy csak hónapokkal később. Amelyik vastagabb, szivacsosabb falu még kb hordható maradt, de sokkal hajlamosabb feltörni a lábam. Viszint a vékony falú cipők, ahol kb belül csak egy kis anyag van, majd jön a külső durva, kemény anyag. Így ha ott lyuk lesz egyből a durva anyag kezdi el a sarkamat véresre kikezdeni (sebtapasszal meg minden mellett is). Így az ilyen párt csak akkor veszem fel, ha kínozni akarom magam.
Idővel pedig máshol is elkezdtek lyukak keletkezni, feljön a belső talp. És 1-1.5 éves cipőkről beszélünk, és váltogatva, nem midnennapi hordás mellett.
Ha pedig esetleg visszavinném (megtörtént eset a vékony falúval) a Skechers boltba a pár napos cipőt akkor egyrészt csak oda viheted vissza, ahol vetted, nem bármelyik üzletbe. Elküldik kivizsgálásra, ahol én még sohasem hallottam olyat h nem a vevő nem tud cipőt hordani, akkor levásárolhatod csakis abban az üzletben.
És nem csak én jártam így, nem egy ismerősömnek ugyanígy szétmentek. Volt köztük olyan, aki úgy volt vele, hogy ennyi pénzért meglesz az azévi cipője. Eléggé kivolt mikor egy hét után lyukas volt a cipő a lábujjánál.
De közben olyan kényelmes a memória talp, hogy a lábad hozzászokik és más cipőt még felpróbálni is fáj, olyan kényelmetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!