Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Esti vízparti sétához vehetek...

Esti vízparti sétához vehetek fel harisnyát, vagy ilyenkor már inkább ne? Mennyire lenne feltűnő jelenség, harisnyában lenni egy vízparti sétányon strand és kempig közelében?

Figyelt kérdés

Lejöttünk hétvégére egy Tisza parti kis faluba néhány csajszival a társaságból. Estére kimegyünk sétálni, és ruha lesz rajtam kb combközépig érő, meg egy kardigán. Viszont nem tudom eldönteni, h a harisnyával mi legyen. Húzzak, vagy ne. Egyrészt a vízparton már van annyira hűvös, h elfér az a lábamon. Másrészt pedig nem is szép még annyira a lábam (színtelen, kissé foltos is még a szúnyogcsípések miatt, plusz van rajta még néhány gyulladt szőrtüsző is), és a combom is narancsbőrös picit. Szóval én szívem szerint vennék, de nem tudom mennyire néznének furán, a harisnya miatt. (Mivel ez egy üdülőövezet, viszonylag sokan vannak a parton) Nem is feltétlen magam miatt kérdezem, hanem mert a többieket nem akarnám cikis helyzetbe hozni. Ha okés a harisnya, akkor testszínű vagy fekete? A cipőm egy fehér alapon rózsaszín sportcipő, esetleg egy fehér converse tornacipő, bár attól picit tartok, h sok homok menne bele...

Kb egy óra múlva indulnánk.

25/l

2020. júl. 2. 20:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%

Megint itt a harisnyás...

Ne vegyél 30 fokban mert körberöhögnek.

Télen vajon mi lesz rajtad?

2020. júl. 3. 11:08
 12/15 anonim ***** válasza:
11: nekem is ez volt a gyanúm már tegnap este is... :-D A harisnyafétises troll... :-D
2020. júl. 3. 13:26
 13/15 anonim ***** válasza:
Szerintem nem ő az, ő nem így fogalmaz, ezt biztos nő írta.
2020. júl. 3. 13:47
 14/15 anonim ***** válasza:

Viszont azt is elárulta egyszer, hogy neki több személyisége van.

Lehet így szívat minket.

Feltűnően sokat ír.

2020. júl. 3. 14:28
 15/15 anonim ***** válasza:

Nekem is hasonló problémáim vannak a lábaimmal,de ezért nem vennék harit fel.

F.

2021. máj. 23. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!