11/19 anonim válasza:
Tetszik, de én nem hordanám.
Semmilyen szandált nem szeretek hordani. De nem néz ki rosszul. :)
12/19 anonim válasza:
Egyáltalán nem az én stílusom, pedig szeretek ruhákat, szoknyákat is hordani. Ha valakin hasonlót látok, az a benyomásom, hogy ilyen tipikus "jókislány".
13/19 anonim válasza:
Mivel 20 éve magassarkúban járok, így nekem csak arra opció, hogy az udvarra kimenjek benne, esetleg a kisboltba, hosszú távon nem, még így sem, hogy kocsival közlekedek.
De ha neked kényelmes a lapos, akkor miért ne? Még annyit, hogyha feketét veszel, mindenhez tudod hordani szinte, míg ezt a színt nem annyira.
14/19 anonim válasza:
Ezt szinte barmihez fel tudod venni,(szoknya,nadrág,ruha) nagyon praktikus. Szerintem jól néz ki. Ezeknek a bántja nem fáj. Nekem hasonló van. Ha bírod a lapos talpat, akkor szerintem abszolút kitűnő választás. :)
15/19 anonim válasza:
Nekem is van ilyenem feketében. Kényelmes, és a pánt sem bántja a lábamat. Én kifejezetten azért vettem, hogy legyen olyan szandálom, amiben lehet viszonylag sokat gyalogolni, de mégsem túraszandál, hanem kicsit nőiesebb cuccokhoz is felvehető.
16/19 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Azt hiszem, a feketét meg is rendelem még ma, így hogy ti is dicsértétek, meg ott az oldalon is pozitív vélemények vannak. :)
2020. jún. 30. 16:00
17/19 anonim válasza:
Feketében jobban néz ki szerintem, de jó választás nyárra :)
18/19 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó,nekem tetszik!!
19/19 anonim válasza:
Egyszerű de nagyszerű. Csinos ruhával jó a hétköznapokra, kicsit visszafogja. Egy shorthoz viszont nem ezt választanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!