Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményetek a hétköznapi...

Mi a véleményetek a hétköznapi viseletben a szoknyáról? Ha hordtok akkor miért, ha nem akkor miért nem? Milyen hosszúságút kedveltek? És miért azt?

Figyelt kérdés

2020. jún. 29. 19:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Én szinte mindig csak szoknyát hordok. Nekem ez a kényelmes, télen egy vastag harisnyával szerintem majdhogynem jobban is fűtve vagyok, mint mások nadrágban.

Főleg a térd és térd alá érőket szeretem. Nyilván van olyanom, ami térd fölé ér, netán comb középig is, de ott sokszor van félsz bennem, és összességében a konfortzónámon kívül esik.

19/l

2020. jún. 29. 19:57
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Én hordok, többszőr mint nadrágot. Szerintem sokkal kényelmesebb, meg szeretek csinos nőies lenni.

Én általában rövidebb szoknyákat szoktam. Térdig vagy alá érő sajnos nem állt jól. Esetleg ilyenkor nyáron a maxi szoknyák 😊

2020. jún. 29. 20:07
 3/13 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Én nem szeretem, nem kényelmes, akkor már inkább ruhát viselek, mint szoknyát, de azt is csak nyáron.

Szoknya forog a derekamon össze-vissza, mindig igazgatni kell. A ruha meg a nadrág egyenesen áll mindig.

2020. jún. 29. 20:09
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Nyáron szoktam, van egy térdig érő és van egy picivel térd fölötti is, de nem mini illetve van egy maxi szoknyám, szépen kiemelem vele a derekamat. Ősszel és tavasszal mikor nincs hideg, van egy pörgős nagyon szép elegáns szoknyám ami térdig ér, és imádom illetve egy ceruzaszoknyám. Szerintem nagyon szép nőies viselet, bár leülni nem egyszerű vele a tömegközlekedésen, mégis imádom őket. :)
2020. jún. 29. 20:28
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Szoktam hordani. Télen vastag harisnyával, nyáron pedig inkább ruhát, vagy néha-néha nyári szoknyát.

A térdig érőt szeretem, illetve kicsivel (max. 5 cm) térd fölé érőt, és a lazábbat. Szerintem széles a csípőm, a nagyon testhez simuló, szűk szoknyákban nem tetszek magamnak.

2020. jún. 29. 20:30
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Nyáron csak egyberuhákban járok.

Rövidebbet is felveszek , de nem nagyon minit, illetve most pár éve nagyon megszerettem a maxiruhákat is.

Kényelmes, kánikulában szerintem a legjobb.

De ősztől tavaszig is sokszor hordok szoknyát. Nagyon szeretem például harisnyával és csizmával, nagyon tetszik.

2020. jún. 29. 20:37
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok annyira nagyon szoknyás, havonta úgy 2x hordok, bár inkább ruhákat szoktam ,főleg ilyen melegben. Én rövideket részesítem előnyben, bár nyilván a hátsóm nincs kint belőle :) Az oka,hogy ez áll jól rajtam,mivel alacsony és vékony vagyok, de amúgy a maxi szoknyák,ruhák is tetszenek,azt is hordanék, ha tudnék. 19L (155cm, 43kg)
2020. jún. 29. 21:14
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Egyberuhákat hordok télen-nyáron. A vonalú, térdig vagy picivel térd fölé/alá érőt.
2020. jún. 29. 22:16
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
sose hordok. max egyberuhám van, az is alkamakkor kerül elő. nem tartom praktikusnak, munkámban elég kellemetlen lenne, meg hát nem vagyok az a szoknyás típus :D
2020. jún. 29. 22:45
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Sűrűn hordok, munkám miatt is, meg amúgy is szeretem. Előbbinél térdig érő, alkalmibb, csak úgy hétköznapra mini, meg szeretem a vékony lenge selymes anyagúakat is ami lehet bokáig érős is.

25L

2020. jún. 29. 23:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!