Milyen női nyári sportcipőt ajánlanátok?
Vannak ilyen vékonyabb anyagú nyári cportcipők, ilyet szeretnék venni, de nem tudom, melyik tipus, márka az, ami kényelmes és tartós is. Erről szeretnék tapasztalatokat.
Pl. Skechers-ek szépek, kényelmesnek is látszanak, meg láttam Deichmannban is olyanokat, amik külsőre elég jók, de nem vagyok benne biztos, hogy nagyon tartós lenne...
Szivesen fogadok tanácsot ebben, köszi előre is :)
Vans, New Balance
Nem tudom milyen a Skechers, de ha a Deichmannban lehet kapni, akkor nem lehet valami minőségi. Ott vásárolt sportcipőim 1 év használat után tönkrementek, de a Vansjeimet már 3 éve hordom.
Utolsó: bocsi, javitanék, a Skechers nem a Deichmann márkája, hanem egy különálló, kimondottan minőségi, kényelmes cipőket gyártó márka, csekkold le őket neten, nekem vannak belőle utcai cipőim is, memory foam-os talpúak, bátran merem ajánlani.
Árulják őket a Deichmannban is, ahogy Adidas, Nike stb cipőket is, de vannak különálló Skechers márkaboltok is. A deichmannos cipőkön itt nem őket értettem, hanem ezeket a tipikus deichmann "saját márkás" cipőket, amik külsőre mutatósak, de nem igazán merném megvenni, az általad is emlitett okból kifolyólag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!