Mit gondoltok az ilyen fazonú ruhákról?
Figyelt kérdés
Nektek tetszik?
Nők és férfiak véleménye is érdekel.
Alul rövid szoknya és egy hosszabb, bokáig érő, ami átlátszik.
2020. jún. 25. 10:10
5/9 anonim válasza:
Értelmét nem látom ezért nem is tetszik.
f.44
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ! (:
2020. jún. 26. 17:12
9/9 Laylah válasza:
Nekem automatikusan az jut eszembe, hogy mennyi ilyet láttam kínai webáruházakban, ezért személy szerint nekem minden ilyenről elsősorban az olcsó és gagyi szavak jutnak eszembe. Az még a jobbik eset lenne, ha mondjuk egy merevebb tüll lenne alul, vagy bármi, ami nem foszlik szét felhajtás nélkül. Ami már fel van hajtva, nem néz ki jól. Amit linkeltél, eléggé hordó alakja van annak a résznek.
Ha pl. elöl rövid-hátul hosszú ruha lenne, és azon lenne egy ilyen réteg, ami mondjuk a rendes anyagnál 10-15 centivel hosszabb, az még jól is nézne ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!