Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csajok nektek milyen férfi...

Csajok nektek milyen férfi öltözködési stílus jön be?

Figyelt kérdés
Kort is írjatok, illetve ha tudtok képet is küldhettek, hogy milyen outfit jön be egy pasin!

2020. jún. 24. 23:28
1 2
 1/15 anonim válasza:
79%
Kapucnis pulcsi, melegítő naci, vagy egy tónusos/kockás hason sima cipzáros kapucnis pulcsi szabadon (remélem elképzelhető) nem szűk, de lábhoz álló farmer, szőke hajhoz a feketébb öltözék egyébként kifejezetten jó
2020. jún. 25. 01:39
 2/15 anonim válasza:
92%
Pl lil peep stílusa nagyon tetszik, a brightside klippjében azok az outfitek nagyon tetszenek, nézz rá
2020. jún. 25. 03:39
 3/15 anonim ***** válasza:
81%

Erről az oldalról gyakorlatilag szinte bármelyik:

[link]

Nagyon szeretem a letűnt korok eleganciáját, bár nem kell messzire visszamenni itt :)

Engem az ilyensmi padlóra küld:

[link]

Imádom amikor egy férfin nem bő, barna pulcsi van, normál farmerral és elegánsabb szövetkabáttal. Pulcsi alatt esetleg még ing is.

2020. jún. 25. 06:55
 4/15 anonim ***** válasza:
94%

Casual, 27

[link]

[link]

[link]

2020. jún. 25. 09:54
 5/15 Laylah ***** válasza:
79%

3-as nagyon jókat linkelt, abszolút egyetértek vele. :)

Ha nem hétköznapi ruházatra gondolsz, szerintem nincs nő, aki ne döglene az öltönyös és/vagy egyenöltönyös pasikért.

2020. jún. 29. 14:26
 6/15 anonim ***** válasza:
91%
En szeretem az elegánsan oltozkodo férfiakat, de a lazabb bordzsekis stílust is.
2020. jún. 29. 15:31
 7/15 anonim ***** válasza:
84%

3-4 válaszok, nagyon bejön mind.

44n

2020. júl. 4. 16:04
 8/15 anonim ***** válasza:
89%

Nekem az tetszik, ha egyszerű/letisztult, akár sportos akár elegáns az outfit. Nadrág esetén általában a sötétebb színek tetszenek pl. fekete/sötétkék, de a barna, világos bézs, szürke is tetszik. Utcára az ilyen feliratos pólók, ormótlan nagy sport cipők vagy sportcipő öltönynadrággal, hosszabb felső, szaggatott nadrág stb.. nem jönnek be.

Ilyesmi fazonú naci pl. inggel/polóval egyszerű cipővel. (21 vagyok)

[link]

2020. júl. 11. 19:25
 9/15 anonim ***** válasza:
28%

8.

Ha nem írtad volna ki akkor is kitaláltam volna,hogy 21 vagy.

Itt minden nő annyi..

2020. júl. 19. 12:55
 10/15 Laylah ***** válasza:
84%
Én 30 vagyok, so what?
2020. júl. 20. 09:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!