Miért hordanak a férfiak szigorúan térdig érő farmer "shortot" amikor a nőknek szabad segg alá erőt hordani?
Ez amerikából jött buta szokás, egy barom behozta, a többi meg követni kezdte, és azt hiszik 30 fokban ez az univerzális.
A nőknek több eszük van öltözködés terén, ők leszharják mások véleményét és pont emiatt komfortos és ésszerű a stílusuk.
A férfi az öltözködés terén rendkívűl gyáva lélek, azt lesik hogy mi van a másikon és ezzel azt érik el ami most látszik, szinte egyenruhában van az összes pasi.
A kényeg hogy egymásnak megfeleljenek mert mit szól az a másik ha esetleg logikusan öltöznék és nem rohadnék bele a térdig érő rövidnek mondott gatyámba ami alatt természetesen még egy rövid nadrág (boxer) van és így már lépni is nehéz mert tapad rá minden, de a lényeg hogy így vagyok férfi.
Csak egy ruhatípus határozza meg , hogy férfi vagyok avagy sem..
Hát mogyoróhéjban ennyi lenne a butaság összefoglalva.
Ne menjünk el a végletekig, egy fecske pont megteszi.
Ami azt illeti néha még egy rövidgatya (boxer) is sok.
Mert a nők érettebbek ami nem csak testalkatban nyílvánul meg pubertáns korban hanem később agyilag is beigazolódni látszódik.
Melegben a nők minél kevesebb ruhát próbálnak felvenni, de a buta fiúkák a hiúságuknak köszönhetően inkább dugdossák magukat és vállalják az izzadást is.
Persze vannak értelmesebbek mint jómagam, én ugyan úgy rövidnadrágban vagyok mit a nők.
Egyszerűen én őket utánozom és nem a sok buta fiúkát. És lám nincs is melegem.
Na most én úgy vagyok vele hogy,,,
Tele a f....m ezekkel az öltözködési divat hullámmal, nekem van 2 combig erő nagyon rövid farmerem, igazából első lépés nálam az hogy kellemes legyen az öltözék, és hogy ki mit gondol stb engem pont nem érdekel, ha igen is lehet venni ilyen férfi rövid nadrágot én vettem, az úgy mond divat szokás miatt nincs kedvem bőrgyógyászatra menni mert mondjuk nyáron úgy le izzadok hogy kiütések jönnek ki rajtam, extrém nyári meleg van akkor nyilván ezt a nagyon rövid farmeremet veszem fel sokkal kelemesebb sellősebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!